Lista produselor BIOPOL

BIOPOL GN SRO este o companie cu sediul in Praga, Cehia si este o subsidiara a diviziei Pharma United Inc., Ontario, Canada. Pharma United Inc. este o companie farmaceutică care deține mărci care reprezintă cel mai înalt standard din lume cand vine vorba de compozitie. Vorbim de produse precum Inocell, Activ Aloe sau Celadrin.

Pharma United Inc. deține, de asemenea, marca canadiană de calitate - Barny's în EU.Pharma United Inc. este filială a PNI (Proprietary Nutritionals, Inc.), care face parte din unul dintre cei mai importanți producători farmaceutici din lume, Pharmachem Laboratories Inc.

Pharma United Inc. deține mai multe divizii în Europa, una dintre acestea fiind divizia LightHouse International Inc., proprietarul Alavis, un brand canadian sinonim cu calitatea în domeniul medicinii veterinare.

Niciun produs gasit.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter