Lista produselor ANGELINI PHARMACEUTICALS

ANGELINI PHARMACEUTICALS este lider în industria wellness si este un punct de referință în domeniul protecției sănătății. Angelini produce, comercializează și distribuie produse pentru sănătate si inoveaza in fiecare an pentru a gasi cele mai bune solutii.

Misiunea companiei Angelini este de a fi aproape de oameni, de a răspunde nevoilor lor zilnice cu produse eficiente, fiabile și de înaltă calitate, care sunt răspândite și accesibile, asigurând o bunăstare constantă și tangibilă.

Angelini este un grup internațional privat, lider în domeniul sănătății în domeniul produselor farmaceutice și de consum. Născut în Italia la începutul secolului XX, grupul Angelini are birouri în 17 țări și distribuție mondială de produse.

Condus de președintele Francesco Angelini, grupul are in prezent 6.000 de persoane angajate la nivel mondial cu o cifră de afaceri consolidată de peste un miliard șase sute de milioane de euro. În domeniul Pharma, Angelini este o „companie integrată”, care ofera servicii de cercetare, dezvoltare, fabricare și comercializare extinsă de ingrediente active, produse medicale și suplimente alimentare.

La nivel internațional, Angelini este cunoscut pentru marci precum: Aulin® , Vellofent® , Trittico® , Latuda® , Tantum®  și Xydalba® .  În Italia, Angelini este una dintre primele companii farmaceutice și este specializată în principal pe analgezice, produse de îngrijire orală și dureri de gât, ginecologie și dezinfectante.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter