Scutece si ingrijirea zonei scutecului

Tipuri de scutece si produse pentru ingrijirea zonei scutecului

Scutecele de unica folosinta au marele avantaj de a se mula perfect pe pielea bebelusului, impiedicand astfel scurgerile de lichid care pot creea disconfort si miros neplacut. Totodata, gratie particulelor speciale, acestea au capacitatea de a absorbi eficient lichidul, de a-l distribui uniform in interiorul scutecului si de a-l transforma in gel, mentinand astfel umezeala departe de piele si prevenind posibila aparitie a iritatiilor. De asemenea, scutecele de unica folosinta sunt create din materiale care lasa pielea sa respire si o mentin uscata, flexibile, astfel incat bebelusul sa se poata misca in voie. In plus, scutecele de unica folosinta salveaza din timpul mamicilor, nu necesita spalare sau uscare, nu ocupa spatiu in bagaj si sunt foarte igenice.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter