Lista produselor ROTTA NATURA

Rotta Natura este o companie românească dedicată creării de produse care îmbunătățesc calitatea vietii. Cu o experiență de peste 30 de ani a farmaciștilor și a medicilor fondatori ai companiei, Rotta Natura cauta sa aduca echilibrul dintre știință și natură prin realizarea de suplimente relevante si utile. Natura este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru oameni. Acest ”laborator” oferă soluția eliminării dezechilibrelor din viata cotidiana. 

De ce sa spui DA la produsele Rotta Natura?


Folosesc extracte din plante care conțin o concentrație mărită de bio-compuși față de planta simplă. De exemplu, spre deosebire de un ceai, efectul terapeutic al capsulelor pe bază de extracte este cu mult mărit întrucât nu se pierde nimic din potențialul de vindecare al plantelor. În plus, formulele lor au doza optimă și un conținut echilibrat din substanțele active esențiale. 

Toate produsele Rotta Natura sunt certificate de catre S.N.M.A.P.S(Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului) si sunt produse in sistem de management al calitatii ISO 9001, in sistem de management al sigurantei produsului ISO 22000/HACCP si in cel de management al mediului, ISO 14001.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter