Lista produselor HIMALAYA

Himalaya este o companie indiană înființată de M. Manal în 1930 cu sediul în Bangalore, India. Produce produse de tip suplimente cu extracte naturale sub numele de Himalaya Herbal Healthcare ale căror retete includ ingrediente ayurvedice.

Brandul este răspândit în locații din India, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia, Europa și Oceania în timp ce produsele sunt vândute în 92 de țări din întreaga lume. Compania are peste 290 de cercetători care utilizează ierburi și minerale ayurvedice.

Un medicament hepatic, numit Liv.52, este un produs principal, introdus pentru prima dată în 1955. Liv. 52 are până în prezent peste 215 de studii clinice care îl susțin. [ Himalaya Global Holdings Ltd. (HGH), este părintele tuturor companiilor din întreaga lume. 

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter