Lista produselor HIMALAYA

Himalaya este o companie indiană înființată de M. Manal în 1930 cu sediul în Bangalore, India. Produce produse de tip suplimente cu extracte naturale sub numele de Himalaya Herbal Healthcare ale căror retete includ ingrediente ayurvedice.

Brandul este răspândit în locații din India, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia, Europa și Oceania în timp ce produsele sunt vândute în 92 de țări din întreaga lume. Compania are peste 290 de cercetători care utilizează ierburi și minerale ayurvedice.

Un medicament hepatic, numit Liv.52, este un produs principal, introdus pentru prima dată în 1955. Liv. 52 are până în prezent peste 215 de studii clinice care îl susțin. [ Himalaya Global Holdings Ltd. (HGH), este părintele tuturor companiilor din întreaga lume. 

Top vanzari
Dove Baby Sampon Rich, 200 ml

Menține catifelarea părului celui mic cu acest șampon pentru bebeluși cu...

10,90 RON
Cymbio ECOL x 10 caps. - probiotice

Cymbio ECOL este un complex simbiotic natural care sprijina mentinerea...

26,40 RON
Lapte praf Milupa Milumil Junior, 600 g, de la 3 ani

Lapte praf Milupa Milumil Junior, 600 g, de la 3 ani   Cu peste 90 de...

31,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter