Lista produselor KERASTASE

Kerastase - Scriem povesti pentru parul tau din 1964

Brandul Kérastase a pus si pune intotdeauna focus pe frumusetea femeilor. Ingrijirea pretioasa pe care o ofera gama de produse Kérastase fiecarei femei transforma totul intr-o experienta unica, iar la final se dezvaluie lumii un par exceptional, o feminitate conturata atent si plina de senzualitate.

Bazat pe o cunoastere intima a dorintelor femeilor, brandul Kérastase continua sa creeze ritualuri de ingrijire si produse adaptate pentru a satisface cele mai exigente dorinte ale femeilor. Produsele sunt construite minutios in jurul unor ingrediente active super-concentrate, cu complexe moleculare sofisticate, o textura placuta, un parfum fascinant si, nu in ultimul rand, un design elegant care se potriveste in toaleta personala a oricarei femei.

Transforma ingrijirea parului intr-un moment exceptional!

Ai incredere in expertiza de top a brandului Kérastase, care iti aduce parfumul luxului parizian si care iti ofera confortul tehnologiei revolutionare si al unei ingrijiri personalizate, ce vor transforma parul tau intr-un miracol pret-a-porter.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter