Lista produselor PELL AMAR

PELL AMAR - Tot ce e mai miraculos din natura

Povestea dermatocosmeticelor Pell Amar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, creatorul extractului pur de nămol terapeutic din lacul Balta Albă, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul Pell Amar, în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative.

Filosofia unică dezvoltată de prof. Dr. Ionescu Călinești în anii 70 ai secolului trecut are la bază principii active naturale cum ar fi apa și pământul și se regăsește în produsele Pell Amar până în prezent.

Tradiția Pell Amar Puterea vindecătoare a extractului Pell Amar a fost dovedită de testele clinice în tratamentul reumatismelor, bolilor ale sistemului nervos periferic, nevralgii, boli ginecologice, cronice, eczme, psoriazis, arsuri, cicatrici cheloide, fenomene de îmbătrânire.

Doctorul Ionescu-Călinești devine în 1977 expert ONU pentru dezvoltarea centrelor de reabilitare. Extractul Pell Amar este obținut prin aceeași proces tehnologic în prezent prin metode strict fizice, concentrând toate proprietățile acestuia prin atomizare.

Niciun produs gasit.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter