Lista produselor AVITA CORPORATION

Fondată în 1996, AViTA este un important producător și distribuitor de produse de sănătate la nivel de îngrijire concepute pentru uz clinic și personal. Un furnizor complet de soluții OEM / ODM, gama noastră largă de capacități de producție include analizoare de compoziție corporală, monitoare de tensiune arterială, monitoare de glucoză din sânge, termometre digitale și dispozitive de îngrijire nazală.

Filozofia AViTA este bazată pe 3 concepte cheie - Lucrul în echipă, Inovația și Satisfacția clienților. Munca în echipă - AViTA arată cea mai potrivită organizației noastre în ceea ce privește standardele înalte de morală și etică, creativitate și ambiție. Inovare - AViTA inovează constant și se adaptează pentru a aduce pe piață noi tehnologii și procese.

Satisfacția clienților - AViTA își propune să satisfacă clienții noștri în fiecare aspect, din gama largă de produse, tehnologiile noastre de bază, calitatea producției, serviciul / răspunsul nostru pentru clienți și valoarea generală.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter