Lista produselor NATURES AID

Natures Aid fabrică și furnizează suplimente nutritive de înaltă calitate de mai bine de trei decenii. Înființată în 1981, Natures Aid a devenit una dintre mărcile preferate din Marea Britanie de vitamine, suplimente și produse pe bază de plante.

Acestea sunt fabricate în propria fabrică construită din Marea Britanie. Natures Aid consideră că inovația produsului este esențială într-o industrie care evoluează continuu odată cu ultimele progrese științifice.

Natures Aid fabrică toate produsele la un centru de ultimă generație de 43.000 m2, în Preston, Lancashire, Marea Britanie. Toate produsele sunt fabricate conform standardului GMP (Good Manufacturing Practice) recunoscut de industrie, oferindu-ne un control complet asupra calității și eficacității, permițându-ne să oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate.

În angajamentul lor pentru calitate, Natures Aid merg cu un pas inainte și ofera fiecare produs în conformitate cu standardele farmaceutice. Deținerea unei licențe de fabricație farmaceutică a permis Natures Aid să devină prima companie producătoare din Marea Britanie care a primit o înregistrare tradițională pe bază de plante (THR), pentru EchinEeze®. 

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter