Lista produselor RILASTIL

Produsele Rilastil se nasc dupa o cercetare stiintifica asidua a laboratoarelor medicale Ganassini. In Centrul lor de cercetare, fiecare proiect nou este rezultatul deciziilor unei echipe pline de experti.


Experienta farmaceutica a Laboratoarelor Grupului Ganassini se vede in studiul produselor noi si revolutionare, impreuna cu utilizarea a peste 180 de ingrediente active eficiente cu concentratie mare. Acest cumul de procese sunt principalii factori care fac din Ganassini cel mai bun raspuns la nevoile dermatologice si estetice ale pielii tale.


Laboratoarele de cercetare biochimica Ganassini privesc viitorul si aplica puterea expertizei lor in produsele cosmetice, obtinand produse la varful tehnologiei dermatologice aplicate pe piele.


Ani de zile, medicii si farmacistii au recunoscut activitatea companiei in ceea ce priveste fiabilitatea si certitudinea produselor lor, in timp ce milioane de consumatori italieni si din toata lumea se bazeaza pe companie, deoarece sunt constienti ca pielea poate fi frumoasa la orice varsta cu produsele Rilastil.

Top vanzari
Avene Apa termala, 150 ml

Apa termala Avene este un produs revolutionar recomandat pielii...

31,40 RON
Zinc complex, 30 capsule, Herbagetica

Imunostimulator, ajuta la diminuarea simptomelor racelii, sanatatea...

13,90 RON
Gasex, in caz de disconfort abdominal, balonare, 20 tablete

Disconfortul abdominal, manifestat prin balonare, flatulenta, crampe,...

12,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter