Lista produselor ZIAJA

Ziaja este o companie de familie, din Polonia cu o experienta de peste 3 decenii  pe piata ingrijirii tenului si a produselor farmaceutice. Ziaja este unul dintre liderii pietei poloneze, cu vanzari de peste 66 milioane de unitati, vandute pe an. 

Productia este realizata in unitati moderne, localizate in zone ecologice cu laboratoare proprii de cercetare si dezvoltare. Vorbim de un portofoliu de peste 1000 de produse pentru ingrijirea tenului, corpului si parului si produse farmaceutice de cea mai inalta calitate.

 Oferta internationala include peste 250 de produse construite pentru toate tipurile de nevoi. Conceptual produsele  Ziaja se bazeaza pe furnizarea  catre client a produselor de inalta calitate la preturi atractive. Preturile competitive aduc totodata siguranta si eficacitate.

Calitate

Lucram cu respectarea stricta a standardelor, dupa un sistem strict, calitatea ridicata a produselor Ziaja este garantata de ISO SR EN 9001:2008 si standardele  GMP. Fiecare reteta este pregatita cu atentie maxima, respectand standardele fizico-chimice si dermatologice si cu respectarea legilor cosmetice ale UE. Niciunul dintre materialele raw nu sunt testate pe animale sau calificate CMR- cancerogenic, mutagenic, sau care afecteaza reproducerea. Toate sunt REACH.

 Produsele noastre sunt supuse unor numeroase teste:

  •         Testele sunt  realizate intern cu echipamente Visia si  Courage Khazaka

  •         Testele dermatologice si aplicarea produselor sunt realizate sub supraveghere dermatologica.

  •         Testarea produselor, in functie de folosirea lor, se realizeaza in colaborare cu oftalmologi, stomatologi si ginecologi.

  •         Testarile hipoalergenice se fac in –vivo.

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter