Lista produselor HUGGIES

Ce beneficii ofera bebelusilor scutecele Huggies?

Scutecele Huggies Elite Soft pentru nou născuți au peste 10.000 de micropori in stratul exterior. Scutecele dispun de pernute moi ce absorb scaunul lichid si umiditatea in doar cateva secunde, de canale lungi de absorbtie ce reduc atarnarea chiloteilor, precum si de un buzunar interior ce previne scurgerile. Materialul cu micropori ajuta pielea sa respire, iar banda de talie moale si super elastica permite fixarea in orice punct. Baza chilotelului este flexibila si se adapteaza la forma corpului copilului.

De asemenea, acest tip de scutece Huggies este prevazut cu un indicator de umiditate si cu banda adeziva pentru a putea fi aruncati rapid. Scutecele de tip chilotei Huggies Pants D Box cu betelie moale „ca un norisor” sunt confectionate din materiale moi cu micropori, care permit pielii sa respire, fiind potrivite pentru bebelusii care se misca activ. Gama de Chilotei-scutece de noapte Huggies DryNites este conceputa special pentru copiii care sufera de incontinenta, asigurand o buna protectie impotriva scurgerilor pe toata durata noptii.

Chiloteii sunt confectionati dintr-un material usor si placut corpului, fiind invizibili sub haine. Scutecele de baie Huggies Little Swimmers sunt realizate dintr-un material special, care nu se umfla in contact cu apa, nu lasa apa sa patrunda si nici nu permite materiilor deranjante sa ajunga in apa, absorbindu-le ca un scutec obisnuit. Aceste scutece pot fi purtate in locul sau pe sub costumul de baie. Paturica absorbanta Huggies este perfecta atunci cand schimbi scutecul bebelusului, in timpul calatoriilor sau zilnic pentru protectia asternuturilor. Servetelele umede Huggies sunt blande pentru pielea delicata a bebelusului.

Ce tipuri de scutece Huggies gasesc pe springfarma.com?

La Spring Farma este disponibila o gama variata de scutece Huggies. Poti comanda online scutece Huggies Pants Elite Soft, scutece Huggies Pants Elite Soft Platinum, Scutece de tip chilotei Huggies Pants D Box, Huggies Chilotei Inot Dory Little Swimmers, chilotei-scutece absorbanti Huggies DryNites, scutece Huggies Pants Mega, scutece Huggies Pants Box si Scutece Huggies Ultra Comfort. Toate tipurile de scutece sunt disponibile in diverse variante de marimi potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fetite. De asemenea, poti comanda cearsaf/paturica absorbanta Huggies Drynites Protectie Pentru Pat Bed Mats si servetele umede Huggies.

Ce masuri de scutece Huggies gasesc pe springfarma.com?

In magazinul nostru online gasesti diverse marimi de scutece Huggies. Sunt disponibile scutece Huggies Elite Soft Convi Nr.1 pentru copii cu greutatea de 3-5 kg si Nr. 2 pentru copii cu greutatea de 4-6 kg; scutece Huggies Elite Soft Pants Giga Nr. 3 pentru copii cu greutatea de 6-11 Kg, Nr. 4 pentru copii de 9-14 Kg si Nr. 6 pentru copii cu greutatea cuprinsa intre 15 si 25 kg; scutece Huggies Elite Soft Pants Platinum Mega Nr. 4 pentru greutate de 9-14 kg, Nr. 5 pentru 12-17 kg si Nr. 6 pentru 15+ Kg; scutece Huggies Elite Soft de noapte Nr. 3 pentru 6-11 kg, Nr. 4 pentru 9-14 kg, Nr. 5 pentru 12-17 kg si Nr. 6 pentru 15-25 kg; scutece Huggies Pants Mega Nr. 3 pentru 6-11kg, Nr. 4 pentru 9-14 kg, Nr. 5 pentru 12-17kg si Nr. 6 pentru 15-25 kg; scutece Huggies Pants Box Nr. 4 pentru 9-14 kg; scutece Huggies Pants D Box Nr. 5 pentru 12-17 kg si Nr. 6 pentru 15-25 kg; scutece Huggies Pants D Jumbo Nr. 3 pentru 6-11 kg, Nr. 4 pentru 9-14 kg, Nr. 5 pentru 12-17 kg si Nr. 6 pentru 15-25 kg; scutece Huggies Ultra Comfort Mega Nr. 3 pentru 5-9 kg, Nr. 4 pentru 10-16 kg si Nr. 5 pentru 12-22 kg; scutece Huggies Chilotei Inot Dory Little Swimmers Nr. 2-3 pentru 3-8 kg, Nr. 3-4 pentru 7-15 kg, Nr. 5-6 pentru greutate de 12-18 kg si scutece Huggies DryNites Convi Nr. 4-7 pentru 17-30 kg si marimi potrivite pentru fetite si baieti de 8-15 ani cu greutatea cuprinsa intre 27 si 57 kg.

huggies, scutece, elite soft 4, servetele umede huggies, elite soft 3, elite soft 1, elite soft 5, huggies pants, pants 3, huggies pants 6, online

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter