Lista produselor Fillerina Labo International

Fillerina combina 8 molecule diferite de acid hialuronic, a caror greutate moleculara variaza de la foarte scazuta la foarte mare, care patrund mai bine in toate straturile pielii.

Actiunea principala este realizata de Gelul Fillerina, acesta aplicandu-se cu ajutorul unui dispozitiv ce seamana cu o setinga, avand insa varful bont, doar in zonele cu riduri. 

In plus, produsul contine si Matrifull (o peptida) si Hexapeptide care la randul lor ajuta la reconstruirea tesuturile cutanate adanci si asigura cantitatea potrivita de apa la nivel celular.

Top vanzari
ISIS UVEBLOCK 50+ SPRAY, 200ML

In prezent, gama  UVEBLOCK  este formata din 8 produse dermatologice de...

54,60 RON
DACIA PLANT Tonic venos, 50 ml

DACIA PLANT Tonic venos este un produs natural care se recomanda a fi...

9,90 RON
1480 ASLAVITAL Apa Micelara cu Argila, 150 ml

ASLAVITAL Apa Micelara cu Argila calmeaza tenul sensibil, iritat. Ten...

15,90 RON

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter