Pentru proteze dentare

Ce trebuie sa stii cand ai proteza dentara?

Proteza dentara se curata zilnic, atat dimineata cat si seara, indiferent daca pe parcursul noptii este purtata sau nu. Daca dentistul a recomandat indepartarea protezei dentare pe timpul noptii, atunci aceasta trebuie obligatoriu pusa in apa pentru a preveni uscarea si deformarea sa. Persoanele care folosesc adezivi de fixarea a protezei dentare trebuie, cu atat mai mult, sa realizeze igiena orala in fiecare dimineata si seara. Sunt cazuri in care, daca nu este fixata bine, anumite alimente pot patrunde sub proteza, caz in care este indicat sa fie scoasa si curatata sau, cel putin, clatita cu apa rece. De asemenea, nu uitati sa va curatati gingiile, limba si cerul gurii cu o periuta moale de fiecare data cand faceti igienizarea protezei, astfel veti stimula circulatia sangvina si veti indeparta tartrul care ar putea afecta dintii naturali.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter