Ingrijirea conturului ochilor

Cum sa ai grija de ochii tai?

Stim ca e greu sa te impotrivesti sa-ti freci zona ochilor imediat cum te trezesti, dar aceasta actiune poate provoca o multime de daune nu numai zonei ochilor din jur, ci si ochilor insisi. Actiunea de frecare a ochilor intinde pielea sensibila din jurul ochilor determinand sa se formeze linii fine. Frecarea prea tare poate chiar rupe vasele de sange din jurul ochilor, contribuind la cearcane. Si in ceea ce priveste ochii insisi? Frecarea poate provoca infectii daca nu aveti mainile curate sau chiar va poate deteriora vederea.

Si asta nu e tot. Daca aplicati zilnic o crema de ochi si / sau un concealer, puteti face daune similare daca nu le aplicati corect. In loc sa va masati produsele in piele, folositi o miscare de tamponare usoara. Zona dvs. delicata a ochilor va ramane mai ferma si fara riduri, cu atingeri usoare, in loc de miscari puternice. De asemenea, asigurati-va ca folositi degetul inelar atunci cand aplicati produsele. Are cea mai delicata atingere.

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter