Ingrijirea buzelor

Ingrijirea buzelor - cum sa eviti sindromul de buze crapate

Sindromul de buze crapate, denumit si cheilitis simplex, este frecvent intalnit. Acesta se manifesta prin aparitia de descuamare sau fisuri la nivelul buzelor. Deshidratarea si uscaciunea provoaca iritatia tesutului si aparitia fisurilor. Saliva contine enzime digestive care irita buzele si agraveaza aceasta suferinta.

Obiceiul frecvent de „umezire” a buzelor este, de asemenea, una din principalele cauze pentru buzele crapate. Aceasta actiune, impreuna cu muscatul buzelor, agraveaza leziunile deja aparute din alte cauze. Cheilita poate aparea si in urma contactului cu agenti iritanti. Substantele care trebuie evitate atunci cand apare sensibilitatea sunt produsele de igiena orala (pasta de dinti), anumite alimente care provoaca alergii (oua, crustacee) sau fructe cu coaja iritanta, ca piersicile, lamaile sau ananasul. 

Citeste mai mult!

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter