Lista produselor SOLARIS

Sa savuram cu intelepciune si bucurie aceste minunate daruri!
Solaris Plant  a luat nastere in anul 2002 din dorinta noastra arzatoare de a crea si oferi produse care sa fie cat mai aproape de ceea ce ne ofera Natura, adica neprocesate sau slab procesate .
Primele produse oferite au fost Uleiurile obtinute prin presarea manuala, la rece,  a semintelor alese de noi,  cu mare grija. De aici a aparut si numele brandului nostru , Solaris,  care si-a propus inca de la inceput sa ofere o stare de buna dispozitie, entuziasm si bucurie prin savurarea deliciilor  pe care le ofera Natura, sub diverse forme.

      

Testimoniale

Monica B.

Calitate, promtitudine si nu in ultimul rand pret foarte bun . Se pare ca poate functiona o afacere si fara adaosuri colosale. Felicitari!

Andriusca I.

Merita sa cumpere oricine de la dv mulțumim pt calitate și pret

Florinel P.

Sunt foarte mulțumit. Comanda onorată cu promptitudine și seriozitate maximă. Servicii ireproșabile. Felicitări !

Mircea H.

Am comandat produsul ,l-am primit foarte prompt Multumit de pret ,multumit de rapiditatea livrarii O sa mai comand atunci cand o sa am nevoie de alte medicamente

Mircea H.

Am cumparat 3 cutii si am economisit aproape 100 de lei fata de cat as fi dat daca le luam de la farmacie Plus ca au sosit repede a doua zi dupa e am facut comanda Foarte multumit ,magazinul dumneavoastra isi merita cu prisosinta numele .

newsletter