Dezvoltate împreună cu medicii dermatologi, produsele de îngrijire a pielii CeraVe sunt concepute pentru a întări bariera de protecție a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, doar după o singură utilizare.
Formulele hidratante CeraVe nu doar hidratează pielea, ci conțin o combinație exclusivă de ceramide esențiale de care pielea sănătoasă are nevoie.

1. Tehnologia MVE

Tehnologia Emulsie Multiveziculară (MVE) este un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă. Datorită acestei tehnologii unice, ingredientele cu efect de umectare, precum acidul hialuronic și ceramidele, încep să hidrateze pielea, fiind eliberate treptat pentru restabilirea funcției de barieră a pielii și hidratare prelungită pe durata întregii zi.

2. Acid Hialuronic

Acidul hialuronic ajută la menținerea nivelului de hidratare a pielii. Acesta formează un strat de hidratare la suprafața pielii, conferindu-i un aspect fin si neted. Pe langă hidratarea suprafeței pielii, acidul hialuronic face ca pielea sa fie fermă și sa aibă un aspect plin.

3. Ceramide Esențiale

Ceramidele compun 50% din stratul de lipide și formează bariera de protecție a pielii, menținând hidratarea. Când nivelul de ceramide este scăzut, pielea devine uscată și iritată. CeraVe ajută la refacerea celor 3 ceramide esențiale pentru o piele sănătoasă și o senzație de confort.

newsletter