[HA] ACIDUL HIALURONIC

"Acidul Hialuronic este cunoscut pentru proprietățile sale intens hidratante.
De fapt, o singură picătură de acid hialuronic poate capta de până la 1.000 de ori greutatea sa în apă. Această capacitate de a hidratata pielea a făcut ca acidul hialuronic să fie unul dintre ingredientele cheie în produsele dermato-cosmetice, în serumuri si boostere cu proprietăți anti-ageing".

Dr. Iuliana Lupu
Medic Primar Dermato-Venerologie

[BHA] ACIDUL SALICILIC

"Acidul salicilic, un acid ce face parte din clasa BHA (beta hidroxi acizi), este un bun exfoliant, utili în tratarea punctelor negre, a coșurilor și a excesului de sebum.
El poate fi găsit și în șampoanele dermato-cosmetice, fiind util în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, calmând mâncărimea de la nivelul scalpului. Nu în ultimul rând, îl putem găsi și în fondurile de ten dermato-cosmetice, ajutând la diminuarea roșeții pielii."

Dr. Nectara Mitroi
Medic Primar Dermato-Venerologie

[Cg] VITAMINA C

"Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, este extrem de utilă în prevenția îmbătrânirii cutanate, prin neutralizarea radicalilor liberi ce se formează la nivelul pielii ca urmare a expunerii la radiații UV și poluare.
Totodată, ajută la stimularea producției de colagen, redând fermitatea pielii și ameliorând aspectul ridurilor fine. De asemenea, este utilă în tratamentul și prevenția petelor pigmentare, uniformizând tenul și conferindu-i un aspect luminos."

Dr. Iulia Panțuru
Medic Specialist Dermato-Venerologie

[B3] NIACINAMIDA

"Niacinamida, cunoscută și sub denumirea de vitamina B3, îmbunătățește funcția de bariere a pielii, reduce roșeața și inflamația și protejează tenul de stresul oxidativ, fiind benefica pentru sistemul imun al pielii.
Totodată, ea ajută pielea să se regenreze după expunerea la radiații UV și are efecte benefice asupra hiperpigmentării acesteia."

Dr. Iuliana Lupu
Medic Primar Dermato-Venerologie

[AHA] ACIDUL GLICOLIC

"Acidul Glicolic, un acid ce face parte din clasa AHA (alfa hidroxi acizi), este un puternic agent exfoliant, ce pătrunde la nivelul porilor, curățând în profunzime, îndepărtând celulele moarte și reglând excesul de sebum.
Acidul glicolic încetinește procesul de îmbătrânire prin stimularea producției de collagen și elastină și conferă pielii un aspect luminos."

Dr. Nectara Mitroi
Medic Specialist Dermato-Venerologie

[Pe] PEPTIDE

"Peptidele sunt frecvent întâlnite în produsele dermatocosmetice anti-rid, pentru efectul lor puternic de stimulare a producției de colagen. Astfel pielea devine mai fermă și mai elastica, ridurile devin mai superficiale iar aspectul general al pielii, mai tânăr."

Dr. Iulia Panțuru
Medic Specialist Dermato-Venerologie

[Cf] CAFEINA

"Cafeina este cunoscută ca ingredient cheie în produsele dermatocosmetice pentru conturul ochilor, stimulând microcirculația, avțând efect benefic în diminuarea pungilor de sub ochi.
Totodată, este cunoscută pentru efectele sale antioxidante, ajutând la regenerarea pielii după expunerea la radiații UV."

Dr. Iuliana Lupu
Medic Primar Dermato-Venerologie

BIFIDUS

Probiotice obținute din Bifidus, ce întăresc funcția de barieră de protecție a pielii.

PROXYLANE

Ingredient activ de origine naturală, stimulează sinteza de colagen, crește producția de acid hialuronic, dând totodată tenului volum și densitate.

ANTIOXIDANTI DIN AFINE

Efect antioxidant ce combate apariția timpurie a semnelor de îmbătrânire ale tenului.

newsletter