Cu avantajele Sulfetal Zn®

 
 Molecula pe bază de zinc care întârzie formarea plăcii și a tartrului, încetinește creșterea microbilor și ajută la prevenirea halitozei.

Îmbogățit cu mentă organică


Un ingredient prețios de origine naturală, care garantează o igienă orală sigură pentru întreaga familie.

Mai multe produse eco-durabile


Tubul este din PBL, fără aluminiu, complet reciclabil. Pentru o mai mare atenție la respectul pentru natură.

Fabricat in Italia

Ne ocupăm de zâmbetul italian din 1905!


Pasta del Capitano s-a născut în 1905 în farmacia familiei Ciccarelli și a reprezentat o adevărată revoluție în igiena orală zilnică. O pastă de dinți și nu pudră, un produs inovator cercetat după formulări specifice realizate cu grijă, rigoare farmaceutică și cu o pasiune integral italiană, sinonimă cu calitate și valoare. O valoare care a rămas constantă până în zilele noastre.

Calitate

Inovația, calitatea și cercetarea sunt cele mai importante valori ale noastre!


De-a lungul anilor, produsele Pasta del Capitano au evoluat pentru a răspunde obiceiurilor în schimbare în domeniul igienei orale, dar au fost întotdeauna în concordanță cu misiunea de a oferi cea mai bună calitate posibilă a produsului, inovație, cercetare și transparență. Caracteristici care disting un brand unic și de încredere.

Siguranta

Soluții inovatoare care asigură o igienă orală sigură pentru întreaga familie!


Pastele de dinți Pasta del Capitano oferă formulări care sunt deosebit de atente la siguranță în domeniul igienei orale, cum ar fi molecula pe bază de zinc, patentată exclusiv Sulfetal Zn®. Această soluție inovatoare ne-a permis să eliminăm Triclosanul, SLS (lauril sulfat de sodiu), parabenii și conservanții cu formaldehidă. Toate pastele de dinți conțin Mentă Organică Certificată, un ingredient prețios de origine naturală, care garantează o igienă orală sigură pentru întreaga familie.

Inovatie

Formulări specifice pentru a satisface diferite nevoi ale consumatorilor!


Cercetarea constantă și introducerea ingredientelor active și țintite au permis dezvoltarea unor formulări specifice, capabile să răspundă fiecărei nevoi. Noile formule Pasta del Capitano au o abordare inovatoare care urmărește să ofere cele mai bune rezultate, să respecte promisiunile și să garanteze performanța produselor individuale.

newsletter