Starea de bine incepe cu o rutina buna

Este momentul in care incepem sa ne gandim cum sa ne fie putin mai bine. Cum sa ne gasim confortul mental, echilibrul.

O rutina buna este o promisiune luata pe termen lung. O promisiune care in timp ne ajuta sa devenim mai activi si sa ajungem la starea de sanatate pe care ne-o dorim.

GLUCOSAMINE CHONDROITIN HYALURONIC ACID

Formula sinergica pe baza de Glucozamina, Condroitina si Acid hialuronic ce ofera nutrienti suport pentru confortul, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor.

Sulfatul de Glucozamina

Sustine functiile articulare prin furnizarea organismului a cantitatii de glucozamina necesara pentru sinteza proteoglicanilor (componentele naturale ale articulatiei), care atrag si retin cantitatile necesare de apa in tesuturi, oferind suport pentru rezistenta acestora.

GLUCOSAMINE CHONDROITIN HYALURONIC ACID se recomanda pentru suportul osteoarticular, pentru confortul, mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor. De asemenea sustine echilibrarea raspunsului inflamator, sanatatea pielii si se recomanda pentru diverse categorii de varste ce practica activitati fizice.

URIDINE

Formula sinergica ce reuneste o concentratie bine definita de uridina (250 mg) si magneziu, cu rol important in formarea sinapselor neuronale, sustinerea performantei cognitive si a bunei functionari a sistemului nervos periferic.

Uridina

Ofera suport in mentinerea functiei sinaptice cerebrale prin: sustinerea sintezei de fosfolipide esentiale pentru membranele celulare ale neuronilor, mentinerea conexiunilor sinaptice neuronale si suport in sinteza normala a neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamina. De asemenea, uridina sustine integritatea nervilor periferici prin echilibrarea raspunsului unor compusi cu actiune oxidanta si mentine structura si functia hepatica normala.

URIDINE se recomanda pentru sustinerea performantei cognitive, starii emotionale si a motivatiei. De asemenea, se recomanda persoanelor cu deficit de concentrare, cu disconfort (senzatie de furnicaturi) la nivelul extremitatilor pentru sustinerea functionarii normale neuronale.

IMMUNITY-BY-NIGHT®

tableta inovatoare dublu-strat ce sustine conexiunea puternica dintre un sistem imunitar echilibrat (prin sinergia oferita de Vitaminele C & D3 și Zinc) si un somn calitativ (prin amestecul de extracte standardizate de Valeriana & Hamei si Melatonina).

Hamei

Extractul de Hamei prin conținutul în compuși cu proprietăți antioxidante ajută la protejarea celulelor și țesuturilor împotriva stresului oxidativ și la susținerea procesului de apărare al organismului.

Melatonina

Melatonina ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi, iar mai apoi contribuie la reglarea și menținerea ciclurilor somnului.

Valeriana

Sinergia creată de extractele standardizate din Valeriană și Hamei ajută organismul să atingă starea de relaxarea și favorizează adormirea. Odată ce somnul s-a instalat, acțiunea extractelor se continuă pentru a menține arhitectura somnului.

KRILL OIL

Cele mai mari concentratii de acizi grasi Omega-3 existente in formulele pe baza ulei de krill ce utilizeaza tehnologia Eco-Harvesting™. Formula contribuie la mentinerea colesterolului in parametri normali si sanatatea articulatiilor.

Ulei de Krill

Reprezinta o asociere unica a ingredientelor regasite in mod natural in compoziția sa, precum: acizi grași Omega-3, Fosfolipide, Colina și Astaxantin. Uleiul de krill SUPERBABoost™ este extras exclusiv din Euphausia superba, o specie de krill (crustacee) din Antarctica, printr-un procedeu brevetat.

Acizi grasi Omega-3

Sunt nutrienti intens studiati stiintific cu numeroase actiuni benefice precum sanatatea inimii, a creierului, a vederii, a ficatului, a pielii si a articulatiilor. Acizii grasi Omega-3 din uleiul de krill sunt eficient transportati si incorporati in membranele celulare datorita legarii de fosfolipide. Integrati in structura membranelor celulare, EPA si DHA au capacitatea de a influenta fluiditatea acestora, procesele de semnalizare celulara precum si parametrii metabolici celulari.

BUILD-YOUR-JOINTS

Singura formula pentru sustinerea sistemului osteoarticular ce asociaza colagenul patentat UC-II®cu 2 extracte naturale standardizate, intr-o singura capsula.

Forma patentata UC-II®

Actioneaza specific la nivelul colagenului de tip II, regasit in mod normal in matricea articulara. Sustine activarea proceselor proprii organismului de reconstructie a cartilajului, spre deosebire de alte forme de colagen care sunt surse de aminoacizi implicati in sinteza de colagen. Administrarea unei doze unice poate echivala cu pana la 3 tablete ce contin glucozamina si condroitina.

MAG-YOUR-MIND®

Singura formula ce asociaza Magneziu Bisglicinat, Rhodiola, Schisandra si Vitaminele B6 si B9 pentru a combate stresul si oboseala.

Magneziu bisglicinat

Magneziul joaca un rol esential in buna functionare a sistemului nervos, fiind un element suport impotriva stresului oxidativ si in mentinerea integritatii celulelor nervoase. Forma de Magneziu bisglicinat reprezinta un complex stabil, rezistent la aciditatea gastrica si faciliteaza o absorbtie crescuta la nivelul peretelui intestinal.

MAG-YOUR-MIND® se recomanda in perioadele de stres, oboseala si extenuare, manifestarile migrenelor, manifestarile premenstruale, favorizarea somnului natural si mentinerea nivelurilor plasmatice normale ale magneziului.

C-YOUR-IMMUNITY®

Sinergie unica pe baza de Vitamina C, Quercetina, Hesperidina si Bromelaina pentru protectia sistemului imunitar & respirator. Triplu mecanism pentru suport imunitar: antioxidant, antiinflamator si antialergic.

Vitamina C bioidentica

Organismul uman nu are capacitatea de a sintetiza Vitamina C, astfel ca aportul extern devine principala sursa pentru furnizarea acesteia. Absorbtia Vitaminei C la nivelul celulelor organismului capata noi dimensiuni prin acidul L-ascorbic, forma sa bioidentica. Aceasta sustine lupta cu agentii patogeni, influenteaza capacitatea organismului de a reduce manifestările alergice si mentine echilibrul dintre radicalii liberi si antioxidantii de la nivel celular.

GUARD-YOUR-LIVER®

Cea mai puternica asociere de extracte naturale standardizate (100 mg Silimarina si 900 mg Fosfolipide esentiale) pentru sustinerea functiilor de regenerare, detoxifiere si protectie hepatica.

Fosfolipide esentiale

Sunt componente regasite in toate membranele celulare ce vin in ajutorul anumitor organe, cum ar fi ficatul, atunci când acestea sunt supuse la factori de stres oxidativ si imbatranire celulara. Acestea sustin producerea si conservarea energiei celulare, emulsionarea grasimilor in prezenta bilei, cresterea ratei de solubilizare a colesterolului si protectia antioxidanta.

PURE OMEGA-3

Cea mai concentrata formula in acizi grasi Omega-3 per administrare (1430 mg), caracterizata prin puritate inalta si absorbtie crescuta.

Procesul brevetat Flutex™

Flutex™ este un proces brevetat de purificare in patru etape care asigura inlaturarea metalelor grele si a altor contaminanti. Acesta combina tehnologii inovatoare de chimie verde pentru a extrage, purifica, separa si concentra acizii grasi individuali Omega-3 ai uleiului de peste.

COMFORT-U®

Singura formula pentru protectia continua a aparatului urinar ce asociaza 3 ingrediente naturale traditionale (D-manoza, Merisor si Strugurii-ursului) cu o tulpina probiotica (1 miliard UFC L. reuteri).

D-Manoza

Sub forma unui zahar simplu, D-manoza are actiune tintita asupra bacteriilor neprietenoase, mimand zonele de la suprafata tractului urinar la care acestea se pot atasa. In acest mod, bacteriile nu se mai pot lega de celule si nu mai pot determina aparitia manifestarilor asociate cu disconfortul de la acest nivel - ele raman libere in urina si sunt eliminate in mod fiziologic. De asemenea, D-manoza este asociata cu reducerea semnificativa a dereglarilor recurente ale tractului urinar.

TRAIN-YOUR-BRAIN®

Singura formula ce asociaza 9 Neuro Nutrienti (printre care Citicolina, extractele de Bacopa si Ginseng) pentru perioadele de suprasolicitare si efort intelectual. Suport nutritional natural, fara adaos de ingrediente stimulante.

Citicolina

Rol esential in sinteza Fosfatidilcolinei, nutrient cu rol cheie in constitutia membranelor celulare si a Acetilcolinei, neurotransmitator principal implicat in procesele de comunicare interneuronale. Citicolina actioneaza prin imbunatatirea functiei cognitive, a proceselor de invatare si memorare si a metabolismului energetic la acest nivel.

SYNERGIZE-YOUR-GUT®

Cel mai ridicat numar de tulpini probiotice asociat cu un prebiotic (Inulina). Formula stabila la temperatura camerei.

Lactobacillus acidophillus

Este o bacterie benefica ce colonizează în mod natural cavitatea bucala, intestinul si cavitatea vaginala, singura sau in asociere cu alte tulpini din genul Lactobacillus.

newsletter