Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Alevia COMPLEX DE SLABIT CU CEAI VERDE SI LAMAIE, 70 g
Producator:
Data de expirare produs: 30.09.2026
Ceaiul imbina proprietatile de slabire ale ceaiului verde cu cele ale lamaiei. Ajuta la mentinerea greutatii corporale normale si la eliminarea excesului de tesut adipos prin reglarea tranzitului intestinal si functionarea normala a glandelor sudoripare.
Alevia COMPLEX DE SLABIT CU CEAI VERDE SI LAMAIE, 70 g
Frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 80.2%, coji de citrice 9.9%, parti aeriene de Iarba-de-lamaie (Cymbopogon citratus) 6.9%, radacini de Ginseng (Panax ginseng) 1.5%, aroma de lamaie1%, petale de Albastrea (Centaurea cyanus) 0.5%.
Mod de administrare :
Se bea cate o cana de 2 – 3 ori pe zi.
Mod de preparare:
Pentru o cana de 200-300ml: fierbeti apa, lasati-o la racit 1 minut si turnati-o peste 2 lingurite de ceai. Timp de infuzie: 3-5 minute.
Atentie: pentru a obtine gustul, consistenta si aroma adecvata, respectati numarul de lingurite, timpul de infuzare si nu turnati apa clocotita peste ceai. Recomandam folosirea unei cani sau vas cu infuzor.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Numai pentru adulți.Contraindicat persoanelor cu boli cronice ,femeilor insărcinate sau care alăptează ,precum și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului .
Produsul Alevia COMPLEX DE SLABIT CU CEAI VERDE SI LAMAIE, 70 g face parte din categoria
Slabire Rapida
Imaginile produselor prezentate pe site, forma de prezentare sau ambalajul acestora pot suferi modificari efectuate de producatori, neanunate. Spring Farma face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea uneori mici diferente fata de produsele livrate. Va asiguram ca produsele sunt mereu de aceeasi calitate, din surse sigure, direct de la producatori si furnizori autorizati. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati diferente fata de produsele cu care v-ati obisnuit. In cazul produselor disponibile in culori/modele multilple ce nu pot fi selectate individual va rugam sa lasati un mesaj cu preferinta la plasarea comenzii, insa disponibilitatea in stoc poate varia si nu este garantata.
Obezitatea reprezinta o afectiune medicala care este caracterizata prin acumularea excesiva de grasime in corpul unei persoane, intr-o masura ce poate afecta sanatatea. Aceasta nu se refera doar la cantar sau la greutate corporala a unei persoane, ci si la distributia grasimii in organism. Indicele de masa corporala, prescurtat IMC, este de cele mai multe ori folosit cu scopul de a evalua daca o persoana este obeza sau nu. IMC-ul se calculeaza impartind greutatea in kilograme la inaltimea in metri redusa la patrat. Un IMC ale carui valori se regasesc intre 25 si 29,9 este considerat supraponderal, in timp ce un IMC de 30 sau mai mare este considerat obez.
17 ianuarie 2025
Ultima actualizare:
17 ianuarie 2025
Sindromul Alice in Tara Minunilor, cunoscut si sub denumirea de sindromul Todd, este o afectiune medicala rara care afecteaza perceptia vizuala si poate distorsiona dimensiunea si forma obiectelor sau a propriului corp. Acest sindrom a fost numit astfel dupa personajul fictiv Alice din romanul lui Lewis Carroll, "Alice in Tara Minunilor", care experimenteaza schimbari distorsionate ale dimensiunii si perceptiei in timpul aventurilor sale fantastice.
17 decembrie 2024
Ultima actualizare:
17 decembrie 2024
O calorie este o unitate care masoara energia si este folosita pentru a evalua energia stocata in alimente si bauturi. Kilocaloriile sau caloriile „mari” sunt cunoscute drept calorii din alimente. Desi caloriile pot fi un cuvant infricosator pentru cei care incearca sa le numere pentru a pierde in greutate, avem zilnic nevoie de un numar minim de calorii din alimentele pe care le consumam pentru a ne mentine metabolismul activ si corpul sanatos. - a explicat Cori Gramescu.
Dieta mediteraneana este o modalitate sanatoasa de a manca si de a trai, bazata pe alimente sanatoase, in principal din regiunea mediteraneana. Aceasta dieta a fost studiata pe larg si s-a constatat ca poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inima, diabetul si cancerul.