Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac

Producator:

59,90 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Comenzile cu acest tip de produs se pot achizitiona numai cu plata cu cardul.

ANMDMR Raporteaza o reactie adversa

Pagina actualizata la data de 27.01.2023

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Magnerot 500 mg comprimate este recomandat in tratamentul anginei pectorale si in profilaxia necrozei miocardice si infarctului miocardic.


Magnerot 500 mg, 100 comprimate, profilactic pentru bolile inimii

Poti sa faci multe pentru protejarea inimii tale. Ai putea renunta la fumat, la mesele bogate in grasimi, la efortul fizic prelungit si la zahar. Lipsa unui stil de viata echilibrat combinata cu hipertensiune arteriala poate duce la boli grave ale aparatului cardiovascular. Magnerot 500 mg, 100 comprimate previne infarctul miocardic si necroza miocardica si trateaza eficient angina pectorala. Magnerot 500 contine orotat de magneziu dihidrat, un mineral important recomandat in deficitul de magneziu in organism.

... Citeste mai mult

Magnerot beneficii pentru sanatatea aparatului cardiovascular

Magnerot 500 mg, 100 comprimate fixeaza magneziul si trateaza o serie de afectiuni care apar pe fondul lipsei acestui mineral in organism. Conform Magnerot prospect, medicamentul este eficient in caz de arteroscleroza, stenocardie, arterite, tulburari ale metabolismului lipidic si crampe musculare. Magnerot 500 mg, 100 comprimate se ia de 3 ori pe zi, cate 2 comprimate, in prima saptamana de tratament. Dupa 7 zile, redu doza la 1 comprimat de 3 ori pe zi. Un tratament dureaza minimum 6 saptamani.

Magnerot 500 mg 100 comprimate are grija de inima ta

Stilul de viata influenteaza buna functionare a organismului, iar cand vine vorba de inima sunt multe lucruri la care trebuie sa fii atent. Ai grija de inima ta cu Magnerot 500 mg 100 comprimate, medicamentul fara reteta eficient in prevenirea necrozei miocardice si infarctului miocardic. Magnerot 500 e indicat in tratamentul anginei pectorale, un simptom al bolii coronariene, afectiune care apare din cauza depunerii colesterolului in interiorul arterelor coronare.

Magnerot beneficii extinse pentru sanatatea ta

Magnerot 500 mg 100 comprimate nu e util doar pentru tinerea sub control a afectiunilor cardiace. Din Magnerot prospect reiese ca medicamentul are rezultate in caz de arteroscleroza, stenocardie, arterita, arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic si crampe musculare. Doza recomandata este de doua comprimate de trei ori pe zi, timp de o saptamana. Redu doza la 2-3 comprimate pe zi dupa acest interval. Magnerot 500 mg 100 comprimate se poate achizitiona la pret avantajos online.

CE ESTE MAGNEROT ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.

Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită şi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

... Citeste mai putin
Produsul Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac face parte din categoria Medicamente fara reteta - Medicamente pentru inima - Angina pectorala - Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Indicații terapeutice

- profilaxia necrozei miocardice și infarctului miocardic, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt cauzate de deficit de magneziu, arteriolită și arterită, crampe musculare, tulburări ale metabolismului lipidic, ateroscleroză, stenocardie.

Contraindicații

- în cazul în care vă confruntați cu diateză litiazică renală;

- nu se recomandă administrarea Magnerot 500 mg comprimate în situația în care prezentați hipersensibilitate la orotat de magneziu dihidrat - substanța activă pe care o conține Magnerot 500 mg comprimate - sau la oricare alt element component al său;

... Citeste mai mult

- dacă suferiți de afecțiuni de natură renală;

- în cazul în care vă confruntați cu diateză litiazică renală.

... Citeste mai putin

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

Magnerot 500 mg comprimate

orotat de magneziu dihidrat

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament.

- Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

- Dacă aveţi orice întrebări suplimentare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

- Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastră. Nu trebuie să-l daţi altor persoane. Le poate face rău, chiar dacă au aceleaşi simptome cu ale dumneavoastră.

... Citeste mai mult

- Dacă vreuna dintre reacţiile adverse se agravează sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să-i spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

În acest prospect găsiţi:

1. Ce este Magnerot şi pentru ce se utilizează

2. Înainte să utilizaţi Magnerot

3. Cum să utilizaţi Magnerot

4. Reacţii adverse posibile

5. Cum se păstrează Magnerot

6. Informaţii suplimentare

1. CE ESTE MAGNEROT ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Magnerot este un medicament ce conţine ca substanţă activă orotatul de magneziu.

Magnerot este indicat în profilaxia infarctului miocardic şi necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită şi arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

2. ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI MAGNEROT

Nu luaţi Magnerot

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot (vezi pct. 6 “Informaţii suplimentare” pentru lista componentelor);

- dacă aveţi afecţiuni ale rinichilor sau în prezenţa diatezei litiazice renale (calculi urinari alcătuiţi din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Magnerot

Tulburările atribuite deficitului de magneziu pot avea, de asemenea, alte cauze. Dacă utilizaţi Magnerot şi constataţi că prezentaţi în continuare simptomele severe ale deficitului de magneziu, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală (inclusiv medicamente pe bază de plante medicinale). Aceasta deoarece Magnerot poate influenţa modul în care acţionează unele medicamente. De asemenea, unele medicamente pot influenţa modul în care acţionează Magnerot.

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente. Acţiunea lor poate fi influenţată de Magnerot:

- Medicamente ce conţin fer; trebuie luat în considerare faptul că magneziul poate afecta absorbţia de fer. În acest caz se indică respectarea unui interval de 2-3 ore între administrarea de produse ce conţin magneziu sau fer;

- Magneziul inhibă, de asemenea, absorbţia medicamentelor ce conţin tetracicline, ca şi pe a celor ce conţin florură de sodiu când se administrează concomitent. De aceea se recomandă ca administrarea lor să se facă la interval de 2-3 ore.

Dacă vă aflaţi în oricare dintre situaţiile de mai sus (sau nu sunteţi sigur), adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a lua Magnerot.

Utilizarea Magnerot împreună cu alimente şi băuturi

Trebuie evitat consumul de alcool etilic în timpul tratamentului cu Magnerot deoarece creşte eliminarea magneziului şi inhibă absorbţia sa în organism.

Magnerot poate fi luat cu sau fără alimente.

Sarcina şi alăptarea

Utilizarea Magnerot în perioada de sarcină sau alăptare nu este contraindicată. Dimpotrivă, se recomandă administrarea de produse ce conţin magneziu în timpul sarcinii şi alăptării.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Magnerot nu vă afectează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Informaţii importante privind unele componente ale Magnerot

Magnerot conţine lactoză monohidrat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenționat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebați înainte de a lua acest medicament.

3. CUM SĂ UTILIZAŢI MAGNEROT

Luaţi întotdeauna Magnerot exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doze

Pentru refacerea depozitelor de magneziu

Dacă nu vă este prescris altfel, luaţi timp de o săptămână, câte 2 comprimate Magnerot (1g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi. În continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1,5g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.

Mod de administrare

Luaţi comprimatele de Magnerot întregi, cu puţin lichid, înainte sau odată cu mesele.

Durata tratamentului

Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni, însă Magnerot poate fi administrat şi timp mai îndelungat.

Dacă ați luat mai mult Magnerot decât trebuie

Adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi la cel mai apropiat serviciu de urgenţe al unui spital. Luaţi cu dumneavoastră cutia medicamentului. Aceasta ajută medicul să ştie ce aţi luat.

Dacă ați uitat să luaţi Magnerot

Dacă omiteţi o doză, luaţi doza următoare ca de obicei.

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Magnerot poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse raportate la utilizarea Magnerot sunt:

Foarte rare (afectează mai puțin de 1 din 10000 utilizatori)

∙ apariţia scaunelor moi sau a diareei la administrarea dozelor mari.

Dacă vreuna dintre reacțiile adverse se agravează sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ MAGNEROT

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Nu utilizaţi Magnerot comprimate după data de expirare înscrisă pe cutie şi pe blister, după EXP.

Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Ce conţine Magnerot

- Substanţa activă este orotatul de magneziu dihidrat. Fiecare comprimat conţine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu);

- Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, amidon de porumb, povidonă K 30, lactoză monohidrat, ciclamat de sodiu, talc, stearat de magneziu.

Cum arată Magnerot şi conţinutul ambalajului

Magnerot sunt comprimate de culoare albă, rotunde, plate, cu linie mediană pe una dintre feţe. Linia mediană are numai rolul de a uşura ruperea comprimatului pentru a fi înghiţit uşor şi nu de divizare în doze egale.

Cutie cu 2 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 10 blistere PVC-PVdC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 2 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 10 comprimate

Cutie cu 5 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate

Cutie cu 10 blistere PVC/Al a câte 20 comprimate

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă şi fabricantul

Deţinătorul Autorizaţiei de punere pe piaţă:

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG

Calwer Str. 7, 71034 Boblingen, Germania

Fabricanţii

MAUERMANN ARZNEIMITTEL KG

Heinrich Knote Strasse 2, 82343 Pöcking, Germania

S.C. MAGISTRA C&C S.R.L.

B-dul Aurel Vlaicu nr. 82A, cod 900055

Constanţa, Jud. Constanţa, România

WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG

Calwer Str. 7, 71034 Böblingen, Germania

Pentru orice informații despre acest medicament, vă rugăm să contactați reprezentanța locală a deținătorului autorizației de punere pe piață.

Acest prospect a fost aprobat în Aprilie, 2019.

... Citeste mai putin

Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea

Nota 
27-12-2018
Achizitie verificata

Interes

Am auzit că magnetic este foarte bun pentru orgamism

Scrie o parere
Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac

Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Protector cardiovascular protectia inimii Magnerot protector cardiac
Nota pentru produsul Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac 3.00/ 5 (1 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE CU Magnerot 500 mg, 100 comprimate, protector cardiac

newsletter