Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

OTC - ANDM
Producator: BAYER
Data de expirare: 30.04.2025

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK are proprietati de calmare a durerii, antiinflamatoare, de reducere a febrei si a congestiei nazale.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK contine doua substante active: acid acetilsalicilic si clorhidrat de pseudoefedrina.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK este indicat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale/sinusale (rinosinuzita), insotita de durere si febra, asociate racelii si/sau manifestarilor asemanatoare gripei.

Mod de administrare ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK:

Administrare orala.

Adulti si adolescenti (cu varsta peste 16 ani): continutul a 1-2 plicuri de ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK se toarna intr-un pahar cu apa fierbinte, dar nu clocotita, si se amesteca bine. Suspensia orala se lasa sa se raceasca la o temperatura corespunzatoare inainte de administrare. Beti intregul continut din pahar imediat. Atentie: granulele nu se dizolva complet. Daca este necesar, doza recomandata se poate repeta la interval de 4-8 ore.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 plicuri (echivalent cu 3000 mg acid acetilsalicilic/180 mg clorhidrat depseudoefedrina).

Nu luati acest medicament mai mult de 3 zile fara sa discutati cu medicul dumneavoastra. Acest medicament se administreaza conform prospectului si conform recomandarilor medicului si farmacistului.

Ingrediente active ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK:

Fiecare plic contine acid acetilsalicilic 500 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg.

Pentru lista completa de ingrediente va rugam sa cititi prospectul.

Precautii:

Nu utilizati ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK:

-          daca sunteti alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic, la pseudoefedrina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament

-          daca aveti antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau unor substante cu actiune similara (in special medicamente antiinflamatoare nesteroidiene)

-          daca aveti ulcer gastric

-          daca aveti o tendinta de sangerare crescuta

-          daca aveti insuficienta hepatica, renala ori probleme cardiace

-          daca efectuati in acelasi timp (sau daca ati luat in ultimele doua saptamani) un medicament antidepresiv care contine un inhibitor de monoaminoxidaza (IMAO)

 

Consultati medicul inainte de utilizare: daca utilizati alte medicamente care contin acid acetilsalicilic, daca utilizati  alte medicamente analgezice, antireumatice sauantiinflamatoare, daca aveti antecedente de ulcer sau sangerari la nivelul stomacului sau al intestinelor, sau inflamatii ale mucoasei stomacului (gastrita), daca aveti afectiuni hepatice, renale, la nivelul inimii sau circulatiei sangelui, daca aveti astm bronsic, diverse reactii alergice ori daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala ori daca efectuati in acelasi timp un tratament cu alte medicamente.

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani, fara recomandarea medicului.

Acest medicament nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau daca alaptati. Nu utilizati doze mari de ASPIRIN HOT DRINK pentru perioade mari de timp fara recomandarea medicului.

 Acest medicament contine 2 g zahar per plic (echivalent cu 0,17 unitati glucidice). Acest lucru trebuie luat in considerare la pacientii cu diabet zaharat. Acesta este un medicament ce se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi intotdeauna prospectul inainte de utilizare. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca aveti neclaritati.

Mod de prezentare:

Cutie cu 10 plicuri.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK 500 mg/30 mg granule pentru suspensie orala

în stoc
17,40 RON

Medicamentul are in componenta doua substante active: clorhidrat de pseudoefedrina si acid acetilsalicilic.

Aspirin Complex Hot Drink 500 mg / 30 mg granule pentru suspensie orala este recomandat in vederea tratarii congestiei nazale, insotite de febra si durere, asociate racelii sau afectiunilor asemanatoare gripei.

Nu este indicata utilizarea acestui medicament in cazul in care aveti o tendinta de sangerare crescuta, daca va confruntati cu insuficienta cardiaca, daca aveti insuficienta renala ori hepatica sau daca sunteti hipersensibil la pseudoefedrina ori acid acetilsalicilic.

Pacientii varstnici pot acuza o stare sporita de sensibilitate la pseudoefedrina, astfel ca pot avea halucinatii si insomnii.

Mai multe informații
Prospect OTC

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK 500 mg/30 mg granule pentru suspensie orală

Acid acetilsalicilic/clorhidrat de pseudoefedrină

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a incepe să utilizati acest medicament deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Utilizaţi întodeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

∙ Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi.

∙ Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări.

∙ Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

∙ Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. Vezi punctul 4.

Ce găsiţi în acest prospect:

1. Ce este ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK şi pentru ce se utilizează

2. Ce trebuie sa ştiţi înainte să luaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

3. Cum să luaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

4. Reacţii adverse posibile

5. Cum se păstrează ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

1. Ce este ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK şi pentru ce se utilizează

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK are proprietăţi de calmare a durerii, antiinflamatoare, de reducere a febrei şi a congestiei nazale.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK conţine două substanţe active: acid acetilsalicilic şi clorhidrat de pseudoefedrină.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK este indicat în tratamentul simptomatic al congestiei nazale/sinusale (rinosinuzită), însoțită de durere şi febră asociate răcelii şi/sau afecțiunilor asemănătoare gripei.Dacă aveţi doar unul dintre simptomele menţionate mai sus este mai indicat să luaţi un medicament care conţine doar una dintre substanţele active.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

Nu utilizaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK:

∙ dacă suneţi alergic (hipersensibil) la acid acetilsalicilic, la pseudoefedrină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6);

∙ dacă aveți antecedente de astm indus de administrarea de salicilați sau substanțe cu acțiune similară (denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene)

∙ dacă aveţi ulcer gastric;

∙ dacă aveţi o tendinţă de sângerare crescută;

∙ dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi;

∙ dacă aveţi insuficienţă hepatică sau insuficienţă renală;

∙ dacă prezentaţi insuficienţă cardiacă severă;

∙ dacă luaţi concomitent o doză de metotrexat de 15 mg ( sau mai mare) pe săptămână;

∙ dacă aveţi tensiune arterială mare sau afecţiuni coronariene severe;

∙ dacă utilizaţi un medicament antidepresiv care conţine un inhibitor de monoaminoxidază (IMAO) (sau dacă ați luat în ultimele două săptămâni).

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

∙ dacă aveţi alergii (hipersensibilitate) la alte medicamente analgezice, antireumatice sau antiinflamatoare;

∙ dacă aveţi alergii (de exemplu, erupţii pe piele, mâncărime, urticarie), astm bronşic, febră a fânului, inflamare a mucoasei nazale (polipi nazali) sau boli pulmonare de lungă durată;

∙ dacă luaţi medicamente pentru subţierea sângelui sau pentru a preveni coagularea (anticoagulante);

∙ dacă aveţi istoric de ulcer gastric sau sângerare gastro-intestinală;

∙ dacă aveţi funcţiile rinichilor şi ficatului afectate;

∙ dacă aveţi funcţia cardiovasculară afectată (de exemplu, când inima pompează insuficient sânge în corp, când scade volumul sângelui, în caz de intervenție chirurgicală majoră, infecţii ale sângelui sau evenimente hemoragice majore);

∙ dacă urmează să vi se efectueze o intervenţie chirurgicală (chiar minoră, cum ar fi extracţii dentare), deoarece acidul acetilsalicilic creşte riscul de hemoragie chiar la doze scăzute;

∙ dacă aveţi hipertiroidie, hipertensiune uşoară până la moderată, diabet zaharat, boli de inimă, hipertensiune intraoculară (glaucom), hipertrofie de prostată sau sensibilitate la anumite substanţe, de exemplu fenilefrină şi efedrină (substanţe simpatomimetice);

∙ dacă luaţi în mod obișnuit, un număr de analgezice împreună, (în special combinaţii de diferite medicamente analgezice). În acest caz există riscul să apară o boală permanentă la nivelul rinichilor dumneavoastră;

∙ dacă sunteţi predispuşi la a avea gută. Atunci când este administrat în doze mici, acidul acetilsalicilic reduce excreţia de acid uric în urină, ceea ce poate provoca un atac de gută;

∙ dacă aveţi deficit de G6PD (glucozo - 6 - fosfat dehidrogenază) (afecţiune ereditară care afectează celulele roşii din sânge) deoarece doze ridicate de acid acetilsalicilic ar putea duce la hemoliză (distrugerea celulelor roşii din sânge).

Dacă nu sunteți sigur dacă trebuie să luați acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sportivii trebuie avertizaţi cu privire la faptul că acest medicament poate determina o reacţie pozitivă la testele anti-doping.

Utilizarea la vârstnici

Pacienţii vârstnici pot fi deosebit de sensibili la pseudoefedrină şi pot avea insomnii sau halucinaţii.

Copii şi adolescenţi

Există o posibilă asociere între acidul acetilsalicilic şi sindromul Reye în cazul utilizării la copii şi adolescenţi. Sindromul Reye este o boală foarte rară, care poate fi letală. Din acest motiv, acidul acetilsalicilic nu trebuie administrat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 16 ani, decât la recomandarea medicului.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv medicamente obținute fără prescripţie medicală.

Acţiunea urmatoarelor medicamente poate fi modificată dacă sunt administrate concomitent cu ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK. Vă rugăm să spuneți medicului dumneavoastră, deoarece el /ea ar putea avea nevoie să ajusteze doza acestor medicamente de mai jos.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK poate creşte efectul:

∙ medicamentelor care subţiază sângele şi ajută la prevenirea coagulării cu usurință a sângelui, de exemplu, ticlopidina;

∙ medicamentelor, cum sunt cortizon sau prednisolon, atunci când sunt utilizate pe cale orală sau injectabilă;

∙ digoxinei (pentru tratamentul insuficienţei cardiace sau bătăilor neregulate ale inimii), determinând creşterea concentraţie de digoxină din sânge;

∙ medicamentelor anti-inflamatoare şi analgezicelor (medicamente anti-inflamatoareşi analgezice nesteroidiene);

∙ medicamentelor care reduc cantitatea de zahăr din sânge (antidiabetice);

∙ metotrexatului (poate duce la creşterea riscului frecvenţei reacţiilor adverse);

∙ acidului valproic (medicament pentru tratarea epilepsiei);

∙ antidepresivelor, inclusiv inhibitori MAO;

∙ salbutamolului comprimate; acest lucru poate determina bătăi neregulate sau rapide ale inimii. Totuşi, această creştere a efectului salbutamolului nu vă împiedică să utilizaţi un salbutamol cu administrare inhalatorie (la doza prescrisă);

∙ altor medicamente care conţin fenilefrină şi efedrină sau alte substanţe simpatomimetice, cum sunt cele conţinute de decongestionantele nazale (de exemplu, picături nazale).

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK poate diminua efectul:

∙ medicamentelor utilizate pentru eliminarea în afara organismului a excesului de apă şi creşterea cantităţii de urină (antagonişti de aldosteron şi diuretice de ansă);

∙ medicamentelor pentru scăderea tensiunii arteriale (antihipertensive, cum sunt guanetidina, metildopa, beta-blocante);

∙ medicamentelor pentru tratamentul gutei, care cresc excreţia acidului uric în urină (probenecid, sulfinpirazonă).

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK împreună cu alimente şi băuturi alcoolice 

Nu contează dacă medicamentul este luat cu sau fără alimente.

Cu toate acestea granulele trebuie adăugate într-un pahar de apă şi agitate bine înainte de administrare. Consumul de alcool în timpul tratamentului cu acid acetilsalicilic poate creşte riscul de hemoragii gastro-intestinale şi afectează capacitatea de a reacţiona.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Datorită lipsei de experienţă cu combinaţiile de substanţe medicamentoase din ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK, medicamentul nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau dacă alăptaţi. Dacă credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua medicamentul.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK aparţine unui grup de medicamente (AINS) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la oprirea administrării medicamentului.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

În timpul tratamentului cu ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK, capacitatea de reacţie poate fi modificată. Riscul poate creşte suplimentar în condiţiile în care se ingerează concomitent alcool etilic. Acest lucru trebuie luat în considerare când este necesară atenţie sporită, de exemplu, atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje.

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK conţine zahăr.

Acest medicament conţine 2 g de zahăr per plic (echivalent a 0,17 unități pâine). Acest lucru trebuie luat în considerare la pacienţii cu diabet zaharat.

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

3. Cum să luaţi ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

Luaţi întodeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau recomandărilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Dacă nu este prescris altfel, dozajul este așa cum se menționează în tabelul următor:

 

Vârsta

Doza recomandată

Doza zilnică totală

 

 

 

 

 

 

1-2 plicuri

Până la 6 plicuri

 

Adulţi şi adolescenţi

500-1000 mg de acid acetilsalicilic/

 

3000 mg de acid acetilsalicilic/ 180

 

(cu vârsta peste 16 ani)

30-60 mg clorhidrat de

 

mg clorhidrat de pseudoefedrină

 

 

pseudoefedrină

 

 

 

Dacă este necesar, poate fi administrată o altă doză la interval de 4 până la 8 ore. Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 plicuri (corespunzând la 3000 mg acid acetilsalicilic / 180 mg clorhidrat de pseudoefedrină).

Administrare orală.

Se toarnă conţinutul a unu sau două plicuri de ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK într-un pahar cu apă caldă, dar nu apă clocotită şi se amestecă bine. Suspensia orală trebuie răcită la o temperatură corespunzătoare înainte de utilizare. Beți întregul conținut din pahar imediat.

Granulele nu se dizolvă complet.

Nu luaţi acest medicament pentru mai mult de 3 zile, fără să discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Utilizarea la copii şi adolescenţi

Acest medicament nu trebuie administrat copiilor şi adolescenţilor cu vârsta sub 16 ani, fără recomandarea medicului.

Din cauza experienţei limitate privind dozele şi recomandările de utilizare la copii şi adolescenţi, acest medicament nu trebuie administrat la aceste grupe de vârstă.

Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

În caz de supradozaj pot apărea: dureri de cap, ameţeli, convulsii, vărsături, zgomote în urechi sau bătăi rapide ale inimii (tahicardie), dureri în piept, agitaţie sau dificultăţi la respiraţie.

Dacă suspectaţi un supradozaj cu acest medicament, adresaţi-vă imediat unui medic.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament adresaţi-vămedicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Cu frecvenţă necunoscută (frecvenţa nu poate fi estimată din datele disponibile).

Reacţii adverse posibile determinate de acidul acetilsalicilic:

Acestea sunt reacţii adverse foarte grave şi este posibil să aveţi nevoie de asistenţă medicală de urgenţă sau de spitalizare. Adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la cel mai apropiat spital dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

∙ ulcer gastroduodenal, care poate evolua uneori pâna la ulcer perforat;

∙ sângerări gastro-intestinale care pot duce la pierderi importante de fier şi în final la anemie; Semnele de hemoragii gastro-intestinale sunt scaunele de culoare neagră sau vărsături cu sânge;

∙ reacţii de tip alergic (dispnee, anafilaxie, reacţii pe piele), în special la pacienţii cu astm bronşic;

∙ hemoliza (distrugerea celulelor rosii din sânge) în cazuri severe de deficit de G6PD ( Glucozo -6-fosfat dehidrogenaza);

∙ insuficienţă renală, afectiuni renale.

Acestea sunt reacţii adverse grave şi este posibil să aveţi nevoie de asistenţă medicală de urgenţă. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

∙ creştere a riscului de sângerare;

∙ disconfort gastro-intestinal, manifestat prin dureri de stomac, indigestie şi inflamaţie a mucoasei stomacului;

∙ creştere a valorilor proteinelor hepatice (enzime);

∙ senzație de amețeală, zgomote în urechi (tinitus).

Acestea sunt toate reacţii adverse uşoare:

∙ greaţă, vărsături, diaree.

Reacţii adverse posibile la pseudoefedrină sunt:

Acestea sunt reacţii adverse grave şi este posibil să aveţi nevoie de asistenţă medicală de urgenţă. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse:

∙ reacții adverse cardiace (de exemplu, bătăi rapide sau neregulate ale inimii);

∙ retenţie urinară, în special la pacienţii cu hipertrofie de prostată;

∙ creşteri ale tensiunii arteriale chiar şi în caz de hipertensiune arterială controlată prin tratament;

∙ insomnia, rareori halucinaţii şi alte tipuri de stimulare ale sistemului nervos central;

∙ reacții adverse la nivelul pielii (de exemplu erupţie pe piele, urticarie, mâncărime).

Dacă observaţi oricare dintre reacţiile adverse menţionate mai sus, nu mai luaţi medicamentul. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră, astfel încât el/ea să poată evalua severitatea reacţiei şi să decidă cu privire la orice altă acţiune necesară.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. De asemenea, puteţi raporta reacţiile adverse direct prin intermediul sistemului naţional de raportare, ale cărui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale

Str. Aviator Sănătescu nr. 48, sector 1 Bucuresti 011478- RO

Tel: + 4 0757 117 259

Fax: +4 0213 163 497

e-mail: [email protected].

Raportând reacţiile adverse puteţi contribui la furnizarea de informaţii suplimentare privind siguranţa acestui medicament.

5. Cum se păstrează ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi plicuri. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK

Substanţele active sunt: acid acetilsalicilic (500 mg) şi clorhidrat de pseudoefedrină (30 mg).

Celelalte componente sunt: zahăr, hipromeloză, sucraloză, aromă de vanilie şi aromă de mentă- mentol-eucalipt (conţine mentol şi cineol).

Cum arată ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK şi conţinutul ambalajului 

Granule de culoare albă până la alb-gălbuie

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK este disponibil în cutii care conțin 10 sau 20 de plicuri. Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă și fabricantul

Deținătorul Autorizației de Punere pe Piață:

Bayer S.R.L.

Şos. Pipera, Nr. 42, Etajele 1, 16, 17 Sector 2, Bucureşti, România

Fabricantul:

Bayer Bitterfeld GmbH

Ortsteil Greppin; Salegaster Chaussee

1; 06803 Bitterfeld-Wolfen

Germania

Acest medicament este autorizat în Statele membre ale Spaţiului Economic European sub următoarele denumiri comerciale:

Deși produsul este aprobat în alte state membre ar putea să nu fie întotdeauna comercializate.

Germania

Aspirin Complex Heissgetränk 500 mg / 30 mg Granulat zur Herstellung einer

 

Suspension zum Einnehmen

Austria

Aspirin Complex Heissgetränk 500 mg / 30 mg Granulat zur Herstellung einer

 

Suspension zum Einnehmen

Bulgaria

Аспирин Комплекс Горещ Евкалипт

 

500 mg / 30 mg Гранули за перорална суспензия

Ungaria

Aspirin Complex Forró Ital 500 mg / 30 mg granulátum belsőleges szuszpenzióhoz

Polonia

Aspirin Complex Hot 500 mg / 30 mg Granulat do sporządzania zawiesiny doustnej

România

ASPIRIN COMPLEX HOT DRINK 500 mg / 30 mg granule pentru suspensie orală

Slovacia

Aspirin Complex horúci nápoj 500 mg / 30 mg Granulát na perorálnu suspenziu

Acest prospect a fost revizuit în iunie 2019.

OTC Da
Brand BAYER
Line Nici unul
Bbd 2025-04-30 00:00:00
Scrieti propria recenzie
Numai utilizatorii înregistrați pot adăuga review-uri. Te rugăm să să te conectezi sau îți creezi un cont
Întrebări și răspunsuri despre produs
Fii primul care pune o întrebare
Întrebări și răspunsuri despre produs

Comenzile cu acest tip de produs se pot achizitiona numai cu plata cu cardul.

Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.