CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me

Producator:

690,90 RON tax incl.

Disponibilitate: În stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Pompa de sân electrică CHICCO Naturally Me este indicată pentru menținerea beneficiilor laptelui matern.


Noua pompă de sân electrică de la Chicco are butoane de control, ajustate printr-o atingere, dispune de o membrană de silicon moale și funcționează cu baterii ori curent electric.

Produsul CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me face parte din categoria Mama si copilul - Bebe la masa - CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

09199-"NaturallyMe" pompa de sân electrică, 0% BPA

Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și păstrați-le pentru consultări viitoare.

Pompa pentru sân "NaturallyMe"este un dispozitiv medical de clasa a II-a, conform directivei europene 93/42/CEE, modificată de directiva 2007/47/CE, destinată extracției laptelui matern, pentru eliberarea sânului și evitarea congestionării mamare, pentru evitarea mastitei.

Pompa pentru sân este recomandată și în cazul iritației și durerii la nivelul mameloanelor.

AVERTISMENT DE SECURITATE

-ACEST APARAT ESTE DESTINAT NUMAI PENTRU UTILIZAREA DOMESTICĂ ȘI CONFORM MODALITĂȚILOR DE UTILIZARE. Orice alt mod de utililizare este considerat incorect și periculos. Artsana nu poate fi considerată responsabilă pentru avarii care decurg dintr-o utilizare improprie.

Aparatul este destinat utilizării personale și nu poate fi oferit unui utilizator terț.

Nu expuneți aparatul și componentele sale în lumina directă a soarelui în ploaie sau alți agenți atmosferici.

- Dacă aparatul este utilizat în exterior, va trebui să fie alimentat de bateria internă. Nu îl expuneți la soare, ploaie sau alți agenți atmosferici; aceasta ar putea expune utilizatorul la electrocutare.

- această pompă nu este o jucărie și nu poate fi utilizată de către copii sau persoane care au capacitate mentală și senzorială reduse sau care nu au cunoștință despre modalitățile de utilizare. Persoanele care utilizează produsul trebuie să cunoască și să respecte instrucțiunile de utilizare și riscurile unei utilizări improprii.

- nu lăsați la îndemâna copiilor aparatul, adaptorul și cablul de alimentare. Cablul de alimentare dintre adaptor și motor și tubul de conexiune dintre motor și kitul care execută sucțiunea, pot prezenta risc de strangulare dacă sunt lăsate la îndemâna copiilor. Aparatul conține piese mici care pot fi înghițite și care pot asfixia copilul.

asigurați-vă că nu se joacă copiii cu pompa sau cu adaptorul.

așezați întotdeauna aparatul pe suprafețe plane și stabile, departe de pătuțul copilului.

- înainte de a branșa adaptorul la priza de curent asigurați-vă că datele tehnice de pe adaptor corespund sectorului electric la care urmează să fie branșat.

- În caz de incompatibilitate, utilizați numai adaptoare recomandate/certificate sau cereți părerea unui personal tehnic certificat.

-Branșati la o priză electrică la care nu are acces decât un adult.

-Pentru a debranșa de la priza electrică, debranșati întâi cablul din adaptor și apoi deconectați de la priza de curent

electric. Când debranșați nu trageți de cablu.

- Executarea operațiunilor de curățare și întreținere trebuie efectuate conform instrucțiunilor descrise aici.

- Pentru a evita proliferarea bacteriilor este necesar să oferiți copilului laptele imediat după extracție ori să îl conservați conform modalităților de conservare.

- Curățați și sterilizați

protecția din silicon (3), pâlnia (5) și valva (5), înainte de fiecare utilizare. Curățați și sterilizați

biberonul (6) și accesoriile sale (7)-(8) conform indicațiilor de sterilizare.

- înainte de fiecare utilizare verificați calitatea membranei și dacă este deteriorată nu mai utilizați produsul.

Curățarea și sterilizarea

nu trebuie efectuate de către copii sau persoane care au capacitate mentală redusă ori nu

cunosc metoda de utilizare a produsului.

Nu scufundați aparatul sau adaptorul în apă sau alte lichide și nu le puneți niciodată sub jetul de apă. Dacă aparatul sau adaptorul au fost scufundate în lichide, nu le mai utilizați și contactați personalul calificat tehnic înainte de a utiliza din nou produsul.

Dacă pompa, adaptorul sau priza de curent electric prezintă semne de deteriorare, nu le mai utilizați. Dacă acestea prezintă risc de deteriorare, contactați personalul tehnic calificat și cereți părerea, înainte de a utiliza produsul.

Cablul dintre adaptor și corpul pompei nu poate fi înlocuit. În cazul în care acestea se defectează, adaptorul nu mai trebuie utilizat.

AVERTISMENT: NU utilizați un alt tip de adaptor, utilizati numai modelul furnizat de ArtsanaS.p.A. - modelLXCP12-006100BEH, fabricat de Shenzen Longxc Supply Co.LTD; altfel, aparatul nu va mai corespunde normelor șispecificațiilor tehnice ale Directivei CE, securității și integrității.

Nu încercați să desfaceți și să reparați aparatul sau adaptorul dacă se află în pană sau prezintă probleme de funcționare. În cazul în care apar defecțiuni de funcționare, adresați-vă unui personal tehnic calificat. Eventualele reparații sau desfacerea produsului de către cumpărător, pot pune în pericol integritatea terților sau pot deteriora aparatul ireparabil - în plus, aparatul nu va mai beneficia de garanție.

În cazul în care ambalajul produsului nu se află în perfectă stare, verificați componentele acestuia. Dacă sunt în bună stare, curățați-le bine înainte de utilizare, conform recomandărilor de la capitolul<<CURĂȚARE>>

Înainte de a utiliza produsul îndepărtați toate elementele care fac parte din ambalaj (pungi, ambalaje, șnururi etc) și nu le lăsați la îndemâna copiilor.

Înainte de fiecare utilizare, asigurați-vă că pompa și elementele care fac parte din ea nu sunt deteriorate și nu lipsesc. În cazul în care aveți îndoieli, nu o utilizați și adresați-vă vânzătorului sau unui personal calificat.

Înainte de utilizare si depozitare, asigurați-vă că se află pe o suprafață plană și stabilă - risc de răsturnare.

NU poziționați aparatul pe suprafețe delicate, sensibile la căldură și umezeală.

Nu utilizați aparatul în timpul dușului sau într-un loc cu umiditate crescută, lângă băi, lavoare sau acolo unde ar putea pătrunde lichide în el. Evitați contactul cu apa.

Asigurați-vă în timpul utilizării că aparatul este stabil și nu există risc să se răstoarne.

Utilizarea aparatelor electrice implică respectarea unor reguli fundamentale:

Nu atingeți aparatul în timpul funcționării dacă aveți mâinile ude;

Nu lăsați aparatul lângă surse de căldură;

Nu atingeți aparatul dacă a căzut accidental în apă - întrerupeți alimentarea cu curent electric și debranșați-l de la priză. Nu mai utilizați aparatul, adresați-vă unui personal calificat tehnic;

- În cazul în care apar probleme de funcționare al aparatului/adaptorului, opriți aparatul, debranșați-l de la priza electrică și adresați-vă unui personal tehnic calificat;

Aparatul trebuie curățat și uscat bine după fiecare utilizare;

Dacă aparatul nu este utilizat timp îndelungat, înlăturați bateriile și apoi depozitați-l într-un loc curat și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și conform indicațiilor de depozitare și transport;

- Dacă hotărâți să nu mai utilizați aparatul, înlăturați bateriile și faceți adaptorul neutilizabil extrăgând cablul de alimentare după ce a fost deconectat de la sursa de curent elecrtric. Nu eliminați împreună cu deșeurile alimentare, ci conform directivei 2012/19/EU în vigoare pentru aparatele electrice, din țările în care se vinde produsul;

- Înlăturați întotdeauna bateriile alcaline dacă nu utilizați aparatul timp îndelungat;

- Dacă nu respectați această recomandare, este posibil ca bateriile să piardă lichid toxic și să deterioreze aparatul;

Pentru a evita riscul incendiilor sau de electrocutare, nu lăsați cablul dintre aparat și adaptor să treacă pe sub covoare sau aproape de calorifere, sobe etc;

Utilizați aparatul la o temperatură de +5 - +40 ̊C. Utilizarea la temperaturi mai mici sau mai mari decât cele recomandate pot deteriora aparatul sau pot provoca arsuri;

- Aparatul nu prezintă protecții împotriva mediilor bogate în oxigen sau atmosfera bogată în anestezice inflamabile (categorie AP) sau anestezice inflamabile bogate în oxidanți (categorie APG); vă recomandăm să nu utilizați aparatul în astfel de medii, chiar și acasă dacă se află un pacient în terapie cu oxigen;

Aparatul a fost conceput pentru a funcționa cu părțile componente furnizate în pachet și cu un biberon de 150ml. Utilizarea altor componente sau biberoane cu altă capacitate, pot duce la funcționare improprie, și nu la capacitatea declarată;

- Aparatul nu trebuie utilizat continuu mai mult de 30 minute. După utilizare este necesar un timp de repaus tot de 30 minute. Depășirea timpului de utilizare maxim admis, chiar dacă aparatul este dotat cu un sistem automat de oprire după 40 minute, poate provoca supraîncălzirea și deteriorarea;

Caracteristicile produsului pot suporta modificări fără preaviz.

În cazul în care aveți neclarități în ceea ce privește modalitățile de utilizare, contactați distribuitorul.

ATENȚIE: MONTAREA ȘI DEMONTAREA BATERIILOR

Montarea/înlocuirea bateriilor se va face numai de către un adult.

Desfaceți șurubul capacului compartimentului pentru baterii. Scoateți capacul, înlăturați bateriile uzate și introduceți bateriile noi respectând polaritatea după cum este indicat pe produs. Așezați la loc capacul. Nerespectarea polarității poate provoca supraîncălzirea aparatului sau curgerea de lichid toxic din baterii și ar putea deteriora aparatul.

Nu amestecați diferite tipuri de baterii sau baterii noi cu baterii consumate.

Nu lăsați bateriile sau șurubelnița la îndemâna copiilor.

Nu provocați scurtcircuit cu bornele de alimentare.

Înlăturați bateriile consumate din produs pentru a evita ca eventuale curgeri de lichid toxic să deterioreze jucăria.

Înlaturati bateriile din pompa daca o perioada mai lunga nu o utilizati.

Înlaturati bateriile din pompă înainte de a arunca produsul

Nu aruncați bateriile consumate în foc sau în natură, depuneți-le la un centru de reciclare special amenajat.

În cazul în care apar curgeri de lichid toxic din baterii vă rugăm să le înlăturați din produs pe cele uzate, să curățați bine compartimentul bateriilor și apoi să montați alte baterii noi. În cazul în care ați avut contact cu lichidul toxic vî rugăm să vă curățați foarte bine mâinile.

Nu încercați să încărcați bateriile care nu sunt reîncărcabile deoarece ar putea exploda.

Utilizarea acumulatorilor nu este recomandată deoarece aceasta ar putea reduce capacitatea de funcționare a pompei.

Acest produs nu a fost proiectat pentru a funcționa pe baza bateriilor cu litiu.

POMPA PENTRU SÂN ȘI ALĂPTAREA NATURALĂ

Alăptarea este o perioadă foarte importantă în viața bebelușului și a mamei. Pentru noul-născut, alăptarea la sân nu reprezintă doar satisfacția unei necesități fiziologice primare, înainte de toate înseamnă un moment foarte apropiat petrecut cu mama, moment bogat în emoții și percepții senzoriale tactile, gustative și olfactive. Satisfacerea acestor necesități emoționale, provoacă celor doi o stare de bine, liniște și echilibru. Laptele matern conține toți nutrienții necesari pentru satisfacerea necesarului nutrititiv și fiziologic al copilului.

Pompa de sân electrică ajută la prelungirea alăptării, în cazul în care există surplus de lapte sau dacă trebuie să plecați și să lăsați copilului laptele necesar. În acest caz, laptele poate fi extras și conservat pentru a fi oferit ulterior copilului.

Pentru a garanta calitatea funcționării, pompa poate fi utilizată cu baterii alcaline de tip AA de 1,5 V (nu sunt furnizate) sau se poate conecta la curent electric, cu ajutorul unui adaptor model LXCP12-006100BEH, fabricat de Shenzen Longxc Power Supply Co., LTD.

COMPONENTE

1 - membrană;

2 - capac membrană;

3 - membrană fină din silicon;

4 - cupă;

5 - valvă;

6 - Biberon NF;

7 - tetină 0 luni cu inel și capac;

8 - capac ermetic;

9 - bazza;

10 - grup motor;

11 - afișaj;

12 - compartiment baterii;

13 - buton pornit/oprit;

14 - buton creștere volum extragere/stimulare a laptelui;

15 - buton diminuare volum extragere/stimulare;

16 - buton stimulare /extragere;

17 - furtun silicon;

18 - alimentare;

19 - conector cablu de alimentare;

20 - indicator nivel baterii;

21 - indicator nivel extracție/stimulare;

22 - minutar;

23 - indicator de stimulare;

24 - indicator extracție;

PREGĂTIRE

Înainte de a utiliza pentru prima dată pompa, desfaceți toate componentele, spălați-le și dezinfectați-le cu grijă așa cum este precizat în capitolul Curățare și dezinfectare.

Apoi asamblați pompa după cum urmează:

Inserați valva 5 în conducta circulară situată în interiorul bazei cupei (4) (fig 1)

Notă: Montați de preferință

valva cu langheta poziționată în interiorul cupei.

Împingeți marginea exterioară fără să deteriorați valva și asigurați-vă că cele două extremități ale valvei se unesc. În caz contrar, repoziționați valva și obțineți alinierea corectă.

Pentru a spori confortul, puteți monta pe cupă (4) membrana din silicon (3), atașând bordura pe marginea cupei (fig2). Presați membrana pentru a înlătura aerul care a rămas între cupă și membrană.

Asamblați membrana 1 și capacul 2 (preasamblat) pe corpul cupei 4 (fig3)

Înșurubați biberonul NF (6) în baza cu filet a corpului cupei (4) fig4

Pentru a așeza produsul pe o suprafață plană, utilizați soclul practic (9) care îmbunătățește stabilitatea produsului.

Pentru utilizarea pompei cu adaptorul electric corespunzător (18), fixați ștecherul (19) în priza corpului motor (10) și apoi ștecherul adaptorului în priza electrică (fig5)

Pentru utilizarea pompei cu bateriile alcaline, desfaceți compartimentul bateriilor (12) și inserați cele 4 baterii alcaline tip AA de 1,5V (nefurnizate), respectând polaritatea notată pe produs. Închideți compartimentul. Durata de funcționare a bateriilor alcaline poate varia în funcție de marca și starea lor de încărcare.

Branșați furtunul din silicon (17) cu capacul membranei (2) (fig6)

Inserați conectorul rigid al furtunului (17) în spațiul prevăzut pe corpul motorului (10) (fig. 7)

Acordați atenție conectorului, fără acesta aparatul devine inutilizabil!

UTILIZAREA POMPEI PENTRU SÂN

Înainte de utilizare sterilizați componentele (mai puțin corpul motor (10) și adaptorul electric (18), nici furtunul din silicon (17)) prin sterilizare la rece cu soluție dezinfectantă sau prin vaporizare sau fierbere timp de 5 minute, lăsând apoi să se răcorească înainte de utilizare.

Spălați bine mâinile și asamblați pompa după cum e indicat în paragraful <<PREGĂTIRE>>

Curățați corect sânul cu apă sau cu lavetele Chicco, special prevăzute pentru igiena sânului.

Pentru a favoriza fluxul laptelui, puneți înainte de axtracție/alăptare o compresă caldă pe sân sau faceți un duș cald.

Așezați-vă într-o poziție confortabilă și relaxată.

Atașați cupa pe sân, centrându-l corect. Utilizarea se poate face cu sau fără membrana protectoare din silicon (3). Recomandăm să probați cele două configurații și s-o alegeți pe cea potrivită.

Pentru a porni extracția, apăsați butonul pornit/oprit (13) de pe corpul motor (10), ecranul (11) se va lumina.

Dacă utilizați pompa alimentată de bateriile alcaline, indicatorul de pe ecran va arăta starea acestora (20). Dacă pompa este alimentată prin adaptorul electric, acest indicator nu va mai fi vizibil. Indicatorul bateriilor prezintă 4 nivele de încărcare a acestora.

NOTĂ: Pentru a garanta buna funcționare, nu acoperiți orificiul din partea stângă a cupei (4).

NOTĂ: Atunci când porniți pompa, aceasta demarează în mod Stimulare, pentru a ușura extragerea laptelui, nivel 5. Stimularea este afișată pe ecran (23).  După 2 minute de stimulare, aparatul trece automat la faza de extragere la nivelul 5. Indicatorul de extracție (24) se va afișa pe ecran.

Puteți întrerupe modul stimulare și să treceți direct la mod extracție, presând butonul stimulare/extracție (16).

Dacă este necesar, repetați stimularea apăsând iar butonul stimulare/extracție (16). Pentru a trece iar la mod extracție, apăsați butonul stimulare/extracție (16).

Presând butonul <<+>> (14) si <<->> (15), puteți regla extracția/stimularea la nivelul dorit sau stimularea/extracția, progresiv până când atingeți nivelul potrivit.

Dacă extracția/stimularea provoacă senzație de jenă sau durere, reduceți intensitatea până la nivelul dorit, presând tasta<<->> (14).

Puteți alterna extracția laptelui la cei doi sâni.

Pentru a opri funcționarea pompei presați butonul Pornit/Oprit (13).

Pentru a evita orice pericol rezultat din udarea cu lapte, vă recomandăm să nu umpleți niciodată biberonul mai mult decât limita maximă indicată de scara gradată.

După fiecare utilizare curățați componentele după cum este descris în paragraful <<CURĂȚARE>>.

Pentru a oferi copilului imediat laptele, extrageți biberonul din corpul pompei (4). Strângeți inelul cu tetina pe biberon (7) (sunt incluse în ambalaj). Veți obține astfel un biberon Natural Feeling gata pentru a fi utilizat.

Dacă închideți biberonul cu capacul ermetic (8) (inclus în ambalaj) puteți conserva laptele la frigider, la o temperatură de 4 ̊ C, timp de 48 ore și la congelator la o temperatură de -18̊ C, timp de 3 luni.

AVERTISMENTE: Atunci când nu utilizați pompa pentru sân, debranșati-o de la sursa de curent electric.

CURĂȚAREA

Înainte de a efectua orice operațiune de curățare, debranșați dacă este cazul, adaptorul de la sursa de curent și conectorul cablului (19) din corpul motor.

Separați toate componentele pompei.

NOTĂ: îndepărtați valva (5) montată pe partea circulară a interiorului bazei cupei (4), trăgând delicat de limba din lateral.

AVERTISMENT: Înlăturați întotdeauna valva înainte de curățare și nu utilizați diferite ustensile pentru curățare deoarece se poate deteriora și aceasta va face pompa inutilizabilă.

NOTĂ: Pentru înlăturarea furtunului din silicon, detașati întâi membrana (1) și capacul ei din corpul cupei. Apucați extremitatea capacului și extrageți delicat.

Spălați cu atenție toate componentele (mai putin corpul motor (10) și adaptorul electric (18), nici furtunul din silicon (17)), cu apă caldă și detergent normal pentru vase, clătiți abundent și uscați înainte de utilizare.

Nu utilizați produse abrazive pentru curățarea componentelor pompei.

Curățați piesele care nu pot fi scufundate în apă cu o lavetă delicată, uscată.

AVERTISMENT: Nu scufundați aparatul și nu udați corpul motor al pompei.

Furtunul poate fi clătit și uscat. Toate componentele mai puțin corpul motor (10) și adaptorul electric (18) - valva (5), membrana (1) și membrana din silicon (3) și furtunul (17) pot fi spălate în mașina pentru spălat vase, utilizând un program delicat. Acest tip de spălare (mai agresiv) poate totuși uza produsul.

Curățați și sterilizați biberonul (6) și accesoriile sale (7), (8) conform indicațiilor de sterilizare din modalitățile de curățare.

Depozitați produsul într-un loc uscat și curat, după fiecare spălare.

ACCESORII

Biberon NF 150 ml, cod 80711/80811

Recipient pentru lapte02257

Cu aparatul este furnizat și un set de apărătoare sân (cod 61770), destinate să absoarbă surplusul de lapte. Vă recomandăm să NU utilizați alte accesorii în afară de cele recomandate de producător.

Probleme

Cauze

 

Soluționări

 

 

 

 

Pompa nu aspiră sau aspiră

Clapeta

nu este asamblată

Asamblați corect clapeta

 

 

 

 

 

prea puțin

 

 

sau e incorect asamblată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verificați

dacă

ați

efectuat

 

 

 

 

corect procedura descrisă la

 

 

 

 

paragraful

 

 

 

 

 

 

 

 

<<PREGĂTIRE>>.

 

 

 

 

 

 

Cupa și corpul motor incorect

Asigurați-vă că furtunul din

 

 

 

asamblate

silicon e solid branșat,

atât în

 

 

 

 

grupul motor, cât și în capacul

 

 

 

 

membranei. Verificați

starea

 

 

 

 

furtunului. NU răsuciți furtunul

 

 

 

 

în timpul extracției.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipiți corect pâlnia de sân

 

 

 

Pâlnia nu aderă bine la sân

asigurându-vă

este bine

 

 

 

centrat. Încercați cu și fără

 

 

 

 

 

 

 

 

protecția din silicon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modificați nivelul de aspirație

 

 

 

 

pentru a găsi varianta cea

 

 

 

Reglarea intensității aspirației

mai

potrivită

pentru

o

 

 

 

stimulare

și

aspirație

 

 

 

nu este potrivită

confortabilă,

 

presând

 

 

 

 

butoanele <<+>> și <<->>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baterii descărcate/prea puțin

Înlocuiți bateriile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

încărcate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modificați nivelul de aspirație

Extracția

laptelui

este

Nivel de extracție prea mare

până

când găsiți

nivelul

cel

dureroasă

 

 

mai

confortabil și

potrivit,

 

 

 

 

 

 

 

presând butoanele <<->>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verificați

prezența

curentului

 

 

 

Adaptor electric sau aparat în

electric

în

rețea. Verificați

 

 

 

pană.

poziționarea

bateriilor

în

 

 

 

 

aparat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pompa nu pornește

 

Branșare eronată

Verificați

 

 

 

toate

 

 

 

branșamentele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baterii descărcate

Înlocuirea bateriilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă oricare dintre operațiunile descrise mai sus nu rezolva problema pompei, adresați-vă distribuitorului.

SPECIFICAȚII TEHNICE

09199 - Pompă electrică Mod 06836

Valoare maximă de vid în modalitate EXTRACȚIE -0,35±0,03bar**(**valoare măsurată cu cilindrul eșantion cu grad de siguranță de 95%).

Durată de viață : utilizare 500 ore

Durată de viață accesorii: 2 ani

Durată de viață stocare: 4ani

pdf-to-word8x1.jpg

Zgomot: 50dBA la distanță de 1m

Tip aparat: funcționare intermitentă, 30 minute cu 30 minute pauză

Greutate corp motor: 165 gr fara baterii

Dimensiuni: 98 x 70 x 105mm

Fabricată în China

CONDIȚII STOCARE, CONSERVARE ȘI TRANSPORT

Temperatură ambiantă - 20 ̊C la +60 ̊

Umiditate relativă: 10÷85%

Presiune: 700÷1060hPa

ALIMENTARE CU BATERII

6Vd.c.-4x1,5V tip AA (LR06)

ADAPTOR DE SECTOR

Mod. LXCP12-006100BEH, fabricat de Shenzen Longxc Power Supply Co., LTD

Intrare : 100-240V~50/60Hz.0,5A

Ieșire: 6,0V D.C.1,0A.

Date de fabricație: Data de fabricație a produsului se extrage din codul lotului : LOT10AAMMXXXX (sau: AA=Anul; MM=luna; XXXX=numărul progresiv)

TABLOU EMC

Această secțiune conține informații specifice privind conformitatea produsului la norma EN60601-1-2. Pompa electrică Mod. 068336 REF00009199000000 este un dispozitiv electro-medical care necesită precauții particulare în materie de compatibilitate electromagnetică și care trebuie instalată și pusă în funcțiune conform indicațiilor electromagnetice furnizate.

Aparatele de comunicație cu RF portabile și mobile (telefoane portabile, emițători-receptori etc) pot influența funcționarea aparatului.

"NaturallyMe" pompă de sân electrică, Mod 06836, REF00009199000000, este destinată funcționării în mediul electromagnetic specificat mai jos. Utilizatorul va trebui să garanteze utilizarea ei în condițiile ambientale descrise aici.

Ghid și Declarație fabricant-emisii electromagnetice

Test emisii

Conformitate

Mediu electromagnetic -

 

 

Ghid

 

 

 

 

 

Emisii RF CISPR 11

Grupa 1

Pompă de sân electrică,

 

 

Mod

06836,

 

 

REF0000919900000

 

 

 

utilizează energie

RF

 

 

numai

pentru

 

 

funcționarea

 

sa

 

 

internă. Emisiile ei

RF

 

 

sunt foarte slabe și nu

 

 

provoacă

nicio

 

 

interferență cu aparatele

 

 

electronice

aflate

în

 

 

apropiere.

 

 

 

 

 

Emisii RF CISPR 11

Clasa B

Pompă de sân electrică,

 

 

Mod

06836,

Emisii armonizate CEI

Clasa A

REF0000919900000

 

 

 

 

 

 

 

 

 


610-3-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

este

adaptată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

funcționeze

în

toate

Emisii

de

flutuație

a

Conform

 

 

 

 

 

 

 

 

mediile

 

domestice

tensiunii/flicker

IEC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

branșate

la

rețeaua

61000-3-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

publică

de

tensiune

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

electrică

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghid de declarație a fabricantului - imunitate electromagnetică

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proba

 

de

Nivel de încercare IEC

Nivel de Conformitate

 

Mediu

 

 

 

 

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me

CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Pompe san

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHICCO Pompa de san electrica Naturally Me

newsletter