Exista pastile de slabit eficiente?

Publicat la: 18/07/2017

Exista pastile de slabit eficiente?

Pastilele de slabit reprezinta, de fapt, un supliment alimentar cu calitati diuretice, purgative si detoxifiante, menit sa contribuie la pierderea kilogramelor in plus. In multe cazuri, pastilele de slabit sunt recomandate de medici ca tratament adjuvant in ameliorarea diferitelor simptome sau afectiuni, de exemplu, retentia de apa, hipertensiunea arteriala, edemul pulmonar sau constipatia.

Sunt eficiente pastilele de slabit?

Atunci cand vorbim de eficienta pastilelor de slabit trebuie sa luam in calcul cateva aspecte esentiale: calitatea, ingredientele, rezultatele posibile, efectele asupra sanatatii, dar si locul de achizitionare. Cu alte cuvinte, pastilele de slabit trebuie sa contina doar ingrediente naturale, sa promita rezultate reale, sa nu dea dependenta sau sa provoace efect yo-yo si sa nu dauneze sanatatii, motiv pentru care se recomanda consultarea medicului nutritionist inainte de a urma o astfel de cura. Este indicat ca acestea sa se cumpere din farmacii si nu din locuri neautorizate, astfel incat sa existe garantia calitatii producatorului si avizul Ministerului Sanatatii. Cele mai eficiente pastile de slabit sunt cele pe baza de ceai verde, aloe vera, capsaicina, urzica, papadie, coada-calului, soia, seminte de guarana, acid linoleic conjugat sau L-carnitina. Trebuie, totodata, sa se tina cont ca eficienta pastilelor de slabit este cu mult mai mare daca acestea sunt combinate cu o alimentatie sanatoasa si echilibrata si sport.

Cum sa alegi produsele pentru un detox sanatos

Cum actioneaza pastilele de slabit?

Pastilele de slabit actioneaza pe mai multe cai, astfel incat rezultatul final sa fie eficient si satisfacator. Astfel, acestea au calitatea de a accelera arderea grasimilor subcutanate stopand, totodata, si aparitia altor straturi noi, favorizeaza eliminarea apei retinute in organism si, implicit, a excesului de sare si toxine, inhiba poftele alimentare, suprimand senzatia constanta de foame si favorizand aparitia starii de satietate. De asemenea, pastilele de slabit contribuie la stimularea si reglarea metabolismului, regleaza tranzitul intestinal, si imbunatatesc aspectul pielii prin reducerea celulitei.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
Ceai Antiadipos Strong, 30 plicuri

Ceaiul antiadipos Strong, marca Televita, are la baza o formula...

4,90 RON
NATURALIS AquaSlim , 30 capsule

NATURALIS Aqua Slim,datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9...

36,90 RON
Apuretin Slim, 60 capsule

Apuretin Slim capsule este un supliment alimentar care ajuta la...

32,40 RON
newsletter