Cresterea fertilitatii la femei, o problema de actualitate

Publicat la: 18/09/2017

Cresterea fertilitatii la femei, o problema de actualitate

Fertilitatea in randul femeilor a devenit o problema de actualitate, medicii si cercetatorii punand la punct o serie de tratamente si sfaturi, ridicate la rang de remedii, pentru cresterea functiei fertile. Din pacate, mediul poluat in care traim si stilul de viata actual au devenit factori de risc, infertilitatea fiind deja considerata la nivel mondial o boala.

Ce inseamna cresterea fertilitatii?

Fertilitatea se refera la sansele unei persoane de a concepe, la un moment dat, un copil. Exista anumiti factori care joaca un rol deosebit de important in fertilitatea. In primul rand, este vorba de capacitatea femeiii de a produce un ovul viabil la fiecare ciclu menstrual si capabilitatea barbatului de a produce spermatozoizi puternici si sanatosi care sa poata fertiliza ovulul. Cresterea fertilitatii inseamna intocmai favorizarea acestor aspecte prin suplimente alimentare si stil de viata adecvat. De asemenea, mai exista o serie de sfaturi si remedii care, puse in aplicare, conduc la cresterea fertilitatii.

Cresterea fertilitatii feminine

Pentru cresterea fertilitatii feminine se recomanda, in primul rand, monitorizarea ovulatiei. Cuplurile care fac sex in aceasta perioada au o sansa mult mai mare sa conceapa un copil. Monitorizarea temperaturii de baza a corpului ajuta in depistarea perioadei fertile, aceasta fiind mai mare in perioada ovulatiei. Sexul facut inainte de eliberarea ovulului creste sansele de a ramane insarcinata. Pe de alta parte, alimentatia joaca un rol deosebit de important in cresterea fertilitatii. Mesele echilibrate, bogate in vitamine si minerale, si mentinerea unei greutati corporale in limite normale stimuleaza sistemul reproducator, regleaza hormonii si favorizeaza functia fertila. Remediile naturiste ce se bazeaza pe consumul anumitor plante, de exemplu extract de Maca, de V1tex Agnus Castus si Dong Quai, stimuleaza producerea hormonilor sexuali si imbunatatesc capacitatea implantarii. Cercetatorii germani au demonstrat ca acidul folic in combinatie cu zincul creste numarul spermatozoizilor si imbunatateste calitatea spermei.

ProFecund pentru cresterea fertilitatii

Suplimentele alimentare pentru cresterea fertilitatii, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor, s-au dovedit in timp a fi extrem de eficiente, oferind rezultate exceptionale in cazul cuplurilor care nu reuseau sa conceapa un copil. ProFecund este ideal pentru stimularea fertilitatii, fiind pus la dispozitie atat in formula pentru femei cat si pentru barbati. Pe langa extractul de Maca, acesta contine acid folic, zinc, seleniu si coenzima Q10, ingrediente, de asemenea, cu eficienta dovedita in imbunatatirea functiei fertile. ProFecund echilibreaza sistemul hormonal si stimuleaza ovulatia in cazul femeilor si, imbunatateste fertilitatea masculina, contribuind eficient la cresterea cantitatii de lichid seminal, in cazul barbatilor.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
Pro-V, performante sexuale, 1 capsula

Pastilele ProV reprezinta remediul asteptat de barbati pentru a creste...

14,90 RON
Maraton forte, 20 capsule, probleme potenta

Ofera-i iubitei tale un cadou „picant” si promite-i nopti intregi de...

184,40 RON
UP Supliment alimentar pentru potenta, 8 capsule

UP este un supliment alimentar pentru stimularea potentei la barbati....

180,40 RON
newsletter