Revidox: Cum sa te protejezi de boli precum Alzheimer

Publicat la: 27/05/2016

Revidox: Cum sa te protejezi de boli precum Alzheimer

Boala Alzheimer este o boala degenerativa care afecteaza zonele creierului responsabile de controlul memoriei, inteligentei, capacitatii de a judecata, limbajului si comportamentului. Apare cel mai adesea la varstnici si reprezinta forma cea mai comuna de dementa sau declin mental. Aceasta boala nu afecteaza doar memoria, ci este asociata si cu tulburari de comportament sau de personalitate. De asemenea, boala Alzheimer duce la pierderea capacitatii de a efectua activitatile zilnice si a abilitatii de a gandi corect.

Boala Alzheimer face parte din categoria bolilor neurodegenerative, boli caracterizate prin pierderea neuronilor; astfel, neuronii mor la sfarsitul unui proces in care a avut loc disfunctia neuronala. Bolile neurodegenerative sunt clasificate in urmatoarele subtipuri: tulburari degenerative ale creierului, tulburari degenerative ale nervilor, tulburari de mielina. 

Despre Alzheimer si alte boli neurodegenerative

Tulburarile degenerative ale creierului cuprind pierderile de memorie, schimbarile de personalitate, probleme cu circulatia sangvina, slabiciune sau echilibru precar. Printre bolile neurodegenerative caracterizate de pierderea de memorie sau schimbari de personalitate se numara: Alzheimer, dementa frontotemporala, dementa cu corpi Lewy, bolile prionice. In cazul urmatoarelor boli neurodegenerative, poate fi afectata capacitatea de miscareboala Parkinson, boala Huntington, paralizia progresiva supranucleara, degenerescenta cortico-bazala, atrofia sistemica multipla.

Printre bolile neurodegenerative care au ca simptom specific slabiciunea se numera: scleroza laterala amiotrofica, miozitele, miopatiile degenerative. Cercetatorii au descoperit ca resveratrolul, extractul de rodie, seleniul si alti compusi naturali pot preveni aparitia acestor afectiuni sau, in cazul in care ele deja se manifesta, le poate incetini sau stopa evolutia.

Revidox, un complex de beneficii pentru organismul tau

Revidox este un produs de ultima generatie realizat in urma cercetarilor facute de Consiliul Superior de Investigatii Stiintifice din Spania, unul dintre cele mai renumite institute de cercetare din lume. Obiectivul cercetatorilor era sa descopere o metoda prin care sa concentreze beneficiile active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula, resveratrol 100% biodisponibil! Astfel a fost creat Revidox, un produs revolutionar concentrat, rezultat din extract de strugure si extract integral uscat de rodie si seleniu. Efectul compusilor sai concentrati, 100% naturali, ofera beneficii multiple organismului, de la protectie cardiovasculara si celulara si scaderea nivelului de colesterol, pana la reducerea factorilor aterogeni.

De ce are nevoie creierul tau de Omega 3

Cum se administreaza si cui ii este recomandat Revidox

Avand in vedere ca, dupa varsta de 24 de ani, organismul incepe sa se resimta, Revidox este recomandat tuturor persoanelor adulte care au depasit aceasta varsta. Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minimum 1 an (conform studiilor clinice), insa de preferat pe perioada intregii vieti, pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg din care 8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3,75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

newsletter