Picaturile suedeze si pierderea in greutate

Publicat la: 30/01/2018

Picaturile suedeze si pierderea in greutate

Picaturile suedeze reprezinta o tincutura 100% naturala obtinuta din macerarea mai multor plante cu efecte tamaduitoare si se mai numeste si bitter suedez. Picaturile suedeze sunt recunoscute gratie efectului remarcabil in tratarea mai multor probleme de sanatate, dar si gratie faptului ca administrarea acestora creste considerabil speranta de viata. Pe langa aceste beneficii incredibile, picaturile suedeze au un rol important si in procesul de slabire.


Ce trateaza picaturile suedeze?


Picaturile suedeze sunt recomandate pentru cresterea vitalitatii si pentru intarirea sistemului imunitar, acestea avand rol in ameliorarea problemelor legate de sistemul respirator, sistemul uro-genital, sistemul cardiovascular si sistemul nervos, insa, cel mai mare beneficiu il aduc sistemului digestiv. Extern, picaturile suedeze favorizeaza vindecarea leziunilor si afectiunilor pielii.


Cum sa pierzi in greutate folosind picaturile suedeze?


Pe langa beneficiile aduse sanatatii, picaturile suedeze au capacitatea de a ajuta organismul sa piarda kilogramele in plus. Acestea combat flatulenta, constipatia, crampe stomacale, dar si tranzitul intestinal lent. Picaturile suedeze contin extract de aloe vera, o planta care accelereaza in mod natural metabolismul celulelor hepatice, celule care folosesc ca substrat energetic glucoza, si astfel faciliteaza arderea caloriilor generate de grasimi, implicit favorizand detoxifierea organismului. Contin extract de senna, planta care actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, ca urmare este des folosita in ceaiurile cu efect laxativ si in ceaiurile de slabit. De asemenea, extractul din radacina de angelica are efecte depurative si diuretice. Un alt ingredient al picaturilor suedeze, camforul, este o rasina cu rol anticelulitic si antiinflamator. Prin urmare, acest mix de extracte din plante face ca picaturile suedeze sa favorizeze pierderea in kilograme. Pentru favorizarea digestiei se ia cate o lingurita de bitter suedez cu jumatate de ora inainte de masa. Pentru o pierdere mai rapida a kilogramelor in plus, este recomandat ca dieta de slabire cu picaturi suedeze sa fie insotita de o alimentatie sanatoasa, bazata in principal pe alimente in stare cat mai naturala, apa si sport, deoarece miscarea fizica pune sangele in miscare si grabeste eliminarea toxinelor din organism.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

newsletter