Pastile pentru scaderea poftei de mancare

Publicat la: 05/02/2018

Pastile pentru scaderea poftei de mancare

Pofta de mancare, in majoritatea cazurilor, este inamicul principal al unei diete. Din pacate, obezitatea a atins cote alarmante si a devenit o problema de sanatate publica la nivel mondial, fiind incadrata in categoria bolilor cronice. Conform statisticilor oferite de Asociatia Romana de Endocrinologie, aproximativ 25-30% dintre romani sufera de obezitate, iar 64% sunt ponderali. Principala cauza ramane stilul de viata dezechilibrat, iar tratarea acesteia inca de la primele semne de supraponderabilitate este o mana de ajutor intinsa organismului, mai intai din punct de vedere al sanatatii si abia apoi al frumuseţii. Facem aceasta afirmatie luand in considerare ca obezitatea sta la baza declansarii si agravarii unor afectiuni grave, unele dintre acestea chiar fatale.

Tipuri de medicamente care induc scaderea poftei de mancare

In categoria produselor care scad pofta de mancare intra medicamentele pentru slabit, in special cele recomandate in tratamentul obezitatii. Acestea actioneaza in doua mari directii: la nivelul sistemului nervos central sau la nivelul sistemului digestiv. Prima categorie influenteaza centrii foamei din creier, producand o scadere a poftei de mancare, iar a doua categorie este constituita din diferite substante cu valoarea nutritiva mica care, ajunse in stomac, au capacitatea de a-si mari volumul prin hidratare. Acestea se digera si se absorb lent, prin urmare ofera o senzatie de satietate continua. Este recomandat sa se consulte un medic nutritionist in momentul in care se incepe o dieta bazata pe medicamente care induc simptomatologie asemanatoare cu anorexia.

Alte pastile care reduc pofta de mancare

Inainte de toate, punctam ca suplimentele alimentare care reduc pofta de mancare nu au efecte miraculoase fara a fi sustinute din exterior de o alimentatie sanatoasa, sport si hidratare pe masura. Sunt recomandate pastilele pentru slabit care au la baza ingrediente 100% naturale si care au avizul Ministerului Sanatatii, prin urmare se comercializeaza in farmacii, si nu pe internet, prin intermediul site-urilor obscure. Pastilele Anastasia Valter Shape sunt ideale pentru sustinere unui regim sanatos de slabit. Acestea contin ingrediente naturale ca flori de soc, cafea verde, aloe vera, ananas, smochin si ceai verde, ingrediente recunoscute gratie beneficiilor pe care le aduc in procesul de slabire si in tratarea obezitatii. Suplimentul Anastasia Valter Shape contribuie la reducerea poftei de mancare, accelerarea metabolismului si arderea grasimilor, implicit reducerea celulitei, si, in plus, este usor de administrat si nu are efecte adverse. In timpul curei de slabire cu capsulele Anastasia Valter Shape se recomanda o alimentatie echilibrata, fara zahar si un consum de minim 2 litri de apa pe zi.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
NATURALIS AquaSlim , 30 capsule

NATURALIS Aqua Slim,datorita combinatiei de zinc, crom si a celor 9...

36,90 RON
Naturalis ApetitSlim, 30 capsule

Naturalis ApetitSlim este un supliment alimentar care sprijina...

33,90 RON
Apuretin Slim, 60 capsule

Apuretin Slim capsule este un supliment alimentar care ajuta la...

32,40 RON
newsletter