Îmbrățișează fiecare moment cu Perspirex!

Publicat la: 29/05/2019

Îmbrățișează fiecare moment cu Perspirex!

 Perspirex este o gamă de antiperspirante de înaltă performanță realizate special pentru persoanele cu nevoi deosebite de control al transpirației.

Transpiraţie și miros

Transpiraţia este o funcție importantă a corpului, reglând temperatura corpului prin răcirea pielii pentru a evita supraîncălzirea.

Adesea transpirăm când suntem activi fizic sau când suntem într-un mediu fierbinte. Transpiraţia poate apărea și atunci când suntem afectați emoțional de situații profesionale, cum ar fi interviuri, prezentări sau examene. Transpiraţia poate fi declanșată şi de modificările hormonale asociate cu pubertatea și menopauza.

În medie, avem 1,6 până la 4 milioane de glande sudoripare pe tot corpul nostru și putem produce până la 1 litru de transpirație în fiecare zi. Cu toate acestea, în situații în care suntem deosebit de activi sau într-un mediu cald, putem transpira până la de 10 ori mai mult.

Transpirație excesivă

Excesul de transpirație este obișnuit și se poate întâmpla oricui, oricând. Cei care suferă de transpirație excesivă adoptă adesea comportamente precum: evitarea strângerii mâinilor sau ridicarea brațelor.

Există, de asemenea, și cei care nu suferă zilnic de transpiraţie excesivă, dar se află în situații stresante în care transpirația poate deveni o problemă jenantă. ,,Miros? Se vede?” Acești oameni se tem de posibilitatea ca cei din jur să le descopere problema.

Cum funcționează Perspirex?

Cu peste 30 de ani de expertiză în protecția împotriva transpirației, antiperspirantele Perspirex au fost testate riguros. Este dovedit clinic faptul că asigură o protecție de lungă durată împotriva transpirației și a mirosului timp de 3 până la 5 zile.

Aplicați Perspirex seara, deoarece glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timp de noapte. Este foarte important ca pielea să fie complet uscată și nelezată înainte de aplicare. Când începeți, utilizați Perspirex în fiecare seară până când veți obține efectul dorit - de obicei în decurs de o săptămână. Permiteți Perspirex să se usuce complet după aplicare.

Spălați dimineața cu săpun și apă. Nu reaplicați deoarece efectul Perspirex va dura chiar și după duș.

 

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
DFC Diabetic Foot Cream, crema pentru picioare, 75g

DFC® crema are o formula naturala ce actioneaza in profunzime si ajuta...

46,40 RON
Parasoftin sosete exfoliante, 1 pereche

Parasoftin reprezinta solutia inovatoare pentru ingrijirea intensiva si...

21,90 RON
CeraVe SA Crema hidratanta si exfolianta pentru pielea uscata, aspra, cu rugozitati, 340ml

CeraVe SA Crema hidratanta si exfolianta anti-rugozitati hidrateaza si...

57,12 RON
newsletter