Celadrin si secretele din spatele ingredientelor

Publicat la: 19/12/2019

Celadrin si secretele din spatele ingredientelor

Atunci când vorbim de uleiuri esențiale nu putem să nu ne gândim și la uleiul esențial de nucșoară. Atunci când e preparat corect, fără solvenți, acest ulei are numeroase proprietăți terapeutice. Istoria consemnează că în momentul în care a fost epidemie de ciumă în Europa, nucșoara se cumpăra cu aur pentru că uleiul de nucșoară are proprietăți dezinfectante și antibacteriene. În plus, uleiul de nucșoară are proprietăți calmante și sedative, stimulează digestia, ajută la eliminarea gazelor și a toxinelor din corp. Totodată, uleiul de nucșoară are proprietăți expectorante, stimulante și anti-tumorale.

Uleiul de nucă de cocos, un adevărat panaceu al medicinei homeopate

Uleiul de cocos este singurul ulei vegetal care are cea mai mare concentrație de acizi grași, mai exact 90%. În plus, uleiul de cocos este bogat în acid lauric, caprilic și capric care sunt asimilați rapid în organism și sunt transformați în energie pură. În plus, ultimele cercetări științifice au arătat că aceste substanțe din compoziția uleiului de cocos au efecte terapeutice puternice și că ridică nivelul colesterolului „bun“. Asta înseamnă că uleiul de cocos este ideal în prevenția bolilor cardiovasculare. În plus, uleiul de cocoș conține cu 10% mai puține calorii față de alte grăsimi vegetale. 

Tot uleiul de cocos este bogat în vitamina A, ideală pentru sănătatea sistemului ocular, vitamina C, importantă pentru sănătatea articulațiilor și mobilității și vitamina D, importantă pentru fixarea calciului și sănătatea sistemului osos. Totodată uleiul de cocos conține și minerale precum fier și calciu. În plus, 100 de grame de ulei de cocos are 862 de calorii.

Restul articolului pe site-ul protv.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
Colafast Colagen Rapid, 30 capsule

Tripla putere a colagenului si absorbtie ridicata pentru articulatii,...

41,90 RON
Collanol, 20 capsule

Pentru articulații și oase sănătoase. Datorită formulei sale speciale...

86,40 RON
Secom Vitamin D3, pentru sanatatea oaselor la copii, 30 ml

Supliment alimentar pentru copii Vitamin D3 500UI (copii), Childlife...

49,40 RON
newsletter