Un ten perfect are nevoie de produse dermatocosmetice perfecte

Publicat la: 19/12/2019

Un ten perfect are nevoie de produse dermatocosmetice perfecte

Atunci când vorbim de produse de makeup trebuie să fim atenți la baze de machiaj dar și la fizionomia feței. Să nu confundăm machiajul de zi cu machiajul pentru o ședință foto, chiar dacă această ședință este realizată cu ajutorul unui smartphone performant. Practic, atunci când începi să folosești rujul, rimelul, sau fardurile pentru a-ți evidenția trăsăturile pentru a avea un profil cât mai instagramabil, trebuie să urmărești câțiva pași.

 Ai grijă să ai tenul curățat și hidratat înainte de a aplica orice machiaj 

Trebuie reținut faptul că acest lucru trebuie făcut indiferent de tipul de machiaj pe care vrei să-l aplici. Trebuie să te asiguri că pielea ta este hidratată. Un ten îngrijit înseamnă o piele netedă, pregătită pentru poze, ideal pentru selfie-uri sau poze de grup. În plus, dacă vrei să ai un look ireproșabil în fotografii, caută întotdeauna machiajul mat, deoarece machiajul translucid îți va modifica aura în poza din cauza unei străluciri ciudate.

Lasă departe timiditatea când te machezi pentru o sesiune foto

Dacă te machezi pentru o sesiune foto, fie ea făcută și cu telefonul mobil, trebuie să întrăznești mai mult și să ai mai mult curaj să accentuezi anumite trăsături. Nu întâmplător vedetele de la Hollywood au mereu un ten perfect, evidențiat tocmai printr-un machiaj întrăzneț. Explicația e simplă. Camera poate diminua anumite caracteristici pe care le vrei mai accentuate.

Restul articolului pe site-ul perfecte.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
CeraVe Lotiune hidratanta fata si corp, piele uscata si foarte uscata 473 ml

Loțiunea Hidratantă CeraVe are la bază o formulă unică, lejeră ce oferă...

45,12 RON
Crema cu Vitamina A + E + C, 50 ml Vitalia K

Crema cu vitaminele A, E si C Santaderm® este potrivita pielii uscate si...

5,90 RON
Klorane Bebe DUO PACK Gel Spumant delicat, 2 * 500ml (1 + 70% la al doilea)

Klorane Bebe Duo Pack Gel Spumant ofera o ingrijire atenta si delicata...

63,57 RON
newsletter