Ce produs folosesc vedetele de la Hollywood cand se accidenteaza

Publicat la: 08/01/2020

Ce produs folosesc vedetele de la Hollywood cand se accidenteaza

Vorbim de accidente ușoare, julituri, lovituri, sau scene în care actorul sau actrița a înghițit accidental apă într-un scenă de înot. Fie ca vorbim de o scenă cu cafea sau alt lichid fierbinte cât și de accidente în care sunt implicate alte obiecte, atunci când se întâmplă neprevăzutul, nu mai ai cum să intervii pentru a evita incidentul cât și pentru a preîntâmpina anumite răni.

Accidentele pe platourile de filmare, o tradiție nespusă

 Accidentele care apar pe platourile de filmare, fie ca vorbim de filme de la Hollywood, Bollywood sau, de ce nu, producțiile autohtone, reprezintă o tradiţie nespusă și la fel de veche precum arta de a face un film. Iar o parte din întâmplările mai puțin plăcute din timpul filmărilor au depășit granițele platourilor de filmare și au ajuns să fie răspândite către publicul larg sau, mai mult decât atât, să fie folosite în montajul final și să fie ecranizate pe marele ecran. 
De exemplu, actorul Channing Tatum, cunoscut pentru rolul magistral din producția Magic Mike a regizorului Steven Soderbergh (2012) a suferit un accident in timpul filmarilor pentru drama Foxcatcher a regizorului Bennett Miller (2014). Potrivit martorilor prezenți atunci la incident, se pare că actorul în timpul unei scene a spart o oglindă și s-a tăiat, iar în film, în ciuda măsurilor de protecție, actorul apare rănit și nu e niciun trucaj în sângele care curge. În scena respectivă, personajul pe care îl interpreta Channing trebuia să se lovească cu capul de oglindă, doar că mișcarea este mult prea energică. 

Descopera scenele de film in care actorii tai preferati de la Hollywood au suferit accidentari reale. Articol complet pe spynews.ro.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
Celadrin Extract Forte, 60 capsule

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100%...

53,90 RON
Secom Vitamin D3, pentru sanatatea oaselor la copii, 30 ml

Supliment alimentar pentru copii Vitamin D3 500UI (copii), Childlife...

49,40 RON
Colafast Colagen Rapid, 30 capsule

Tripla putere a colagenului si absorbtie ridicata pentru articulatii,...

41,90 RON
newsletter