Cum recunosti plantele cu efect afrodisiac

Publicat la: 09/01/2020

Cum recunosti plantele cu efect afrodisiac

Dacă azi există pe piață o mulțime de produse care să ajute la potență sau care au efect afrodisiac precum Maraton Forte și nu numai, dorința de a avea o noapte de sex reușit nu a început de acum ci sunt mărturii în lumea întreagă vechi de mii de ani. Încă din secolele IV-V, în Japonia se foloseau tot felul de jucării sexuale, iar pentru samuraii japonezi (care erau atât femei cât și bărbați), momentele supreme de excitare sexuală erau definite de sintagma - ,,Acel moment când cunoaștem zeii, când atingem norii și ploaia'.

Nu întâmplător multe dintre plantele cu efect afrodisiac provin din zona Asiei. Stimularea libidoului într-o partidă de sex, de-a lungul întregului act sexual a prezentat o provocare pentru popoarele antice. De aceea există multe scrieri în sanscrita veche, în kamasutra, în documente din arhiva Împăratului Japoniei care vorbesc despre tot felul de plante afrodisiace care au rolul de a mări apetitul sexual atât la un bărbat cât și la o femeie. 

Maca - un miracol din America Latină

Maca este o planta erbacee, cu radacini în America de Sud. Ea crește nativ în anumite regiuni muntoase din cadrul unor platouri stâncoase din Munții Anzi, la altitudini de 4 100-4 500 metri. O mare parte din producția naturală din această plantă o găsim pe teritoriul statelor Chile și Peru. 

Maca conține mai multe tipuri de zaharuri, acid malic, uridina si multe oligoelemente și minerale. Datorită compoziției sale bogate în diferite substanțe active și nutrienți, extractul de maca este cunoscut că are un impact pozitiv asupra funcțiilor sexuale și are un puternic efect afrodisiac. Concuistadori spanioli au fost fascinați de proprietățile acestei plante și s-a încercat aclimatizarea ei în Europa în anumite zone muntoase.

Descoperă și alte plante pe site-ul kanald.ro

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
Pro-V, performante sexuale, 1 capsula

Pastilele ProV reprezinta remediul asteptat de barbati pentru a creste...

14,90 RON
UP Supliment alimentar pentru potenta, 8 capsule

UP este un supliment alimentar pentru stimularea potentei la barbati....

180,40 RON
newsletter