Tips and tricks pentru un makeup corect in sezonul rece

Publicat la: 09/01/2020

Tips and tricks pentru un makeup corect in sezonul rece

Tenul in sezonul rece este mult mai sensibil la diferențele de temperatură între interior și exterior. Atunci când vorbim despre stratul de piele de pe față, celulele moarte riscă să genereze anumite iritații dacă nu sunt îndepărtate corect în timpul demachierii. Pentru un ten strălucitor și sănătos este bine să adaptezi ritualul la temperaturile mai scăzute și să folosești o paletă de culori diferită din trusa de machiaj atunci când vine iarna, față de obiceiurile tale din sezonul estival. Ca să dai pielii un aspect aparte astfel încât să nu se deterioreze din cauza frigului trebuie să ai grijă să nu folosești produse de make-up care determină tenul să ajungă foarte uscat.

La fel de important este să folosești un balsam de buze ca să eviți să ai buzele crăpate. Pe scurt, pe lângă un ritual zilnic de îngrijire, un tel curățat, hidratat și spălat atent un rol important îl joacă și machiajul. Iar când vorbim de makeup să nu uităm să alegem cu aceeași grijă și produsele de demachiere. Pentru a alege o cremă eficientă cu acțiune demachiantă trebuie să te gândești la o multitudine de factori precum: ingrediente (dacă sunt sau nu bio), dacă au sau nu E-uri, parabeni, substanțe cu factori alergenici, tenul și vârsta.

Caută un machiaj care sa plece de la o bază care să hidrateze pielea

Dacă vrei să te machezi corect și să ai un ten sănătos când afară temperaturile se scaldă în intervalul -1 și 5 grade Celsius, nu uita să folosești în primul rând un primer.Acest produs cosmetic, ignorat de cele mai multe femei, are rolul de a fixa make-up-ul și de a restricționa accesul sebumului la suprafața pielii. De asemenea, netezeşte tenul şi corectează micile imprefecţiuni.

Descoperă sfaturile complete pe libertateapentrufemei.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
VICHY Liftactiv flexiteint fond de ten, nuanta 25, 30ml

Recomandare Liftactiv flexi 25 FDT: Pentru orice tip de ten matur

85,90 RON
VICHY Liftactiv flexiteint fond de ten, nuanta 15, 30ml

Recomandare Liftactiv flexi 15 FDT: pentru orice tip de ten matur

85,90 RON
VICHY Liftactiv flexiteint fond de ten, nuanta 45, 30ml

Recomandare FDT flexilift 45 gold: pentru orice tip de ten matur

85,90 RON
newsletter