Cum sa alegi dermatocosmeticele pentru corpul tau

Publicat la: 09/01/2020

Cum sa alegi dermatocosmeticele pentru corpul tau

Poluarea, schimbările climatice, stresul, aditivii din alimente, toate aceste elemente contribuie și influnțează evoluția tenului nostru și a pielii. Atunci când știm că avem pielea sensibilă, trebuie să avem grijă ce produse folosim și ce creme aplicăm în profunzime. Oferă o șansă pielii tale de refacere și caută produse cu ingrediente active benefice pentru ph-ul tenului tău. Evoluția cosmeticelor și a dermatocosmeticelor din ultimul timp a făcut ca piața să fie suprasaturată de to felul de produse. Prin urmare, dacă vrei să ai grijă de pielea ta și tenul tău este bine să achiziționezi produse dermatocosmetice din farmacie, produse care se găsesc în farmacii avizate offline sau online.

La ce trebuie să fim atenți?

Piața actuală oferă o paletă largă de posbilități din gama produselor cosmetice, și multe produse se laudă că sunt benefice pielii sensibile, dar trebuie să fim atenți să le achiziționăm din surse avizate. Medicii dermatologi recomandă  de obicei acele produse cosmetice ce nu prezintă în compoziție substanțe care pot genera alergii – parfumuri, parabeni, coloranți și conservanți.

Mai multe informații pe site-ul viva.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
CeraVe Lotiune hidratanta fata si corp, piele uscata si foarte uscata 473 ml

Loțiunea Hidratantă CeraVe are la bază o formulă unică, lejeră ce oferă...

56,40 RON
Crema cu Vitamina A + E + C, 50 ml Vitalia K

Crema cu vitaminele A, E si C Santaderm® este potrivita pielii uscate si...

5,90 RON
Klorane Bebe DUO PACK Gel Spumant delicat, 2 * 500ml (1 + 70% la al doilea)

Klorane Bebe Duo Pack Gel Spumant ofera o ingrijire atenta si delicata...

63,57 RON
newsletter