Tot ce ai nevoie sa stii despre detoxifiere

Tot ce ai nevoie sa stii despre detoxifiere

Sedentarismul, alimentele care sunt hiper-procesate, poluarea atmosferică, stresul și alimentația dezorganizată contribuie la tulburarea sistemelor din organismul uman. Deși ficatul are rol de detoxifiere, abuzul de medicamente, alcool, tutun, pot dezechilibra procesele hepatice. Problemele ficatului pot afecta sistemul limfatic și sistemul digestiv în mod ireversibil dacă nu se intervine din timp.

Când vorbim de ficat și de a lui capacitate naturala de detoxifiere, trebuie să ne gândim la metode de detoxifiere naturala pentru că ficatul are limitările lui și o alimentație sănătoasă va ajuta in mod clar acest proces să fie mai eficient. Prin urmare este important să avem grijă de detoxifierea organismului și a ficatului în moduri 100% naturale.

Vitaminele, esențiale pentru detoxifierea naturală

Când vorbim de o alimentație echilibrată,  ne gândim clar la legume și fructe care ajută organismul pentru detoxiere. Merele de exemplu sunt recomandate datorită conținutului de pectină (Pectina este o fibră care ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal și la detoxifierea organismului). Restul articolului în evz.ro!

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE RECOMANDATE

Top vanzari
Hepatoprotect Forte 150mg, 50 comprimate

Hepatoprotect Forte este un supliment alimentar pe baza de silimarina....

18,90 RON
Himalaya, Liv 52 hepatoprotector, 100 comprimate

Liv.52 tablete are efect favorabil asupra starii de sanatate a...

32,90 RON
Carbocit, 30 comprimate

Carbocit este un absorbant intestinal si antiflatulent. Carbunele...

12,90 RON
newsletter