''Intreaba Farmacistul Spring'' - Pentru ca vrem sa fim si mai aproape de oameni

Publicat la: 11/02/2020

''Intreaba Farmacistul Spring'' - Pentru ca vrem sa fim si mai aproape de oameni

Social Media și accesul la internet de mare viteză au schimbat comportamentul oamenilor interesati de produse farmaceutice. Profilul cumpărătorului român de suplimente alimentare și vitamine arată că acesta preferă să cumpere din mediul online produse care nu au efecte secundare sau contra-indicații, și, în ultimii ani s-a constatat că tot mai mai multe persoane se mută pe internet când vine vorba de a achiziționa produsele dorite.

Și pentru că tot mai mulți oameni sunt conectați la rețelele sociale precum Facebook, Instagram și Pinterest am lansat serviciul interactiv - Întreabă Farmacistul Spring

De ce am lansat această rubrică?

De când am lansat site-ul Spring, Farmacia la Pret Mic, am primit frecvent întrebări pe Facebook, pe Instagram despre diferite produse. Știm persoane care au căutat informații detaliate despre un anumit produs pe site-ul nostru sau care au avut nevoie să rezolve o problemă medicală urgentă, sau au avut nevoie de ajutor în alegerea unui produs cosmetic pentru ten, pentru piele și am zis că e timpul să fim mai aproape de ei și să le răspundem rapid la întrebări.

Și dacă în farmaciile offline pacienții găsesc mereu suport și descoperă soluții la problemele lor întrebând un farmacist, am decis să avem și noi un specialist dedicat care să le răspundă oamenilor. Prin urmare, ori de câte ori ai nevoie de ajutor poți folosi canalul nostru de Instagram. Cum poți să faci asta? E foarte simplu! Completează rapid un formular de triaj și noi vom reveni în cel mai scurt timp către tine cu toate informațiile de care ai nevoie.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

newsletter