Farmacia Spring a primit trofeul Good LIFE la Gala Forbes Life Awards

Publicat la: 13/11/2022

Farmacia Spring a primit trofeul Good LIFE la Gala Forbes Life Awards

SpringFarma face pasul spre excelenta prin recunoasterea oficiala a business-ului de catre Revista Forbes prin premiul – Good Life oferit pe 10 noiembrie 2022 in cadrul Evenimentului Forbes Life Awards.

,,SpringFarma prin intermediul platformei de e-commerce in domeniul pharma – springfarma.com si prin intermediul farmaciilor Spring situate in diferite puncte ale Capitalei a reusit sa se remarce in piata prin calitatea serviciilor oferite, timpul scurt de livrare a comenzilor in Bucuresti si in tara si prin portofoliul propriu complex si diversificat de produse pharma si dermatocosmetice pentru toate varstele, branduri care au ajuns sa fie din ce in ce mai cautate de catre pacienti. Ne onoreaza acest premiu si promitem sa pastram aceleasi standarde de calitate si in viitor.”, a declarant Ioana Badea, brand Manager SpringFarma.com.

Inca de la lansare, Forbes Life si-a propus sa aduca in atentia romanilor arta de a trai frumos – care nu inseamna neaparat lux si lucruri scumpe, ci bucuria de a vedea partea frumoasa a vietii, micile placeri, faptele bune si toate ingredientele care alcatuiesc o viata traita frumos si cu folos. La aceasta a saptea editie a Galei Forbes Life Awards farmacia Spring a primit premiu pentru activitate si implicare in rezolvarea problemelor pacientilor. Gala Forbes Life Awards aduce ,,viata buna“ mai aproape de toti oamenii care cred in ea. Cea de-a saptea editie a evenimentului a adus la aceeeasi masa sute de invitati din domenii precum horeca, pharma, fashion, retail, alaturi de parteneri Forbes, bloggeri si jurnalisti.

Despre SpringFarma

Lansat in 2016, site-ul www.springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic. Scopul ce ne-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi MISIUNEA noastra: sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor! La SpringFarma gasesti o gama variata din cele mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.

Avem pe site o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai ales, pot plasa comenzi rapid. La SpringFarma plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului, iar livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore. In plus, doar pe site-ul SpringFarma gasesti produse recunoscute pe plan local si international de la branduri exclusive precum: Naturalis, Rilastil, Benesio, Genera, Color & Soin, Assista, Foramen, La Cabine, Baylis & Harding sau Difeel.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

newsletter