Gene false sau gene naturale?

Publicat la: 29/06/2017

Gene false sau gene naturale?

Este adevarat: aspectul genelor poate schimba mult felul in care aratam. Insa alegand calea rapida de a obtine gene frumoase, nu cumva avem mai mult de pierdut pe termen lung?

Ce sunt genele false

Exista mai multe metode si tehnici de a obtine relativ repede efectul de gene de star de cinema: plecand de la clasicele benzi, care se lipesc pe linia genelor, si ajungand pana la ultima tendinta in domeniu, genele false aplicate fir cu fir.
Medicii oftalmologi – si nu numai ei – atrag atentia, insa, ca pretul platit pentru o seara si, respectiv, pentru cateva saptamani (in cazul genelor aplicate prin metoda fir cu fir) in care genele vor arata spectaculos poate fi mult prea mare. Si nu este vorba de cat de costisitoare sunt procedura de aplicare si apoi intretinerea genelor, in cazul celor puse fir cu fir, ci de faptul ca genele pot avea de suferit atat de mult, incat poate fi nevoie de multe luni pentru refacerea lor – desi nu exista intotdeauna nici macar certitudinea ca genele isi vor reveni in totalitate.
Cauza pentru care genele naturale pot avea de suferit in urma unor astfel de proceduri este, in multe cazuri, calitatea indoielnica a adezivului care se foloseste pentru lipirea genelor – unele formule de adeziv contin formaldehida, o substanta iritanta pentru ochi si toxica pentru piele. De asemenea, are efect distrugator asupra genelor naturale solutia care se aplica pentru a dizolva adezivul atunci cand se hotaraste indepartarea genelor false.
Daca, totusi, vrei neaparat sa incerci efectul de gene false pentru un eveniment deosebit la care vei participa, alege cu multa grija esteticianul si salonul care se va ocupa de tine.

Avantajele genelor naturale

Rabdarea se dovedeste a fi o virtute si atunci cand vine vorba de a te bucura pe deplin de frumusetea naturala a genelor, iar avantajele pe termen lung sunt net superioare fata de cele date de efemera frumusete a unor gene false. In primul rand, ca sa fie frumoase in mod natural, genele au nevoie sa fie ingrijite adecvat si sa ne bucuram de o stare de sanatate generala cat mai buna. Apoi, fiind ingrijite bine, vor deveni si mai puternice, indeplinindu-si rostul primordial de a proteja ochii de praf sau de substantele care pot ajunge la nivelul lor.
Nu in ultimul rand, un avantaj ar fi ca o frumusete naturala este oricand mai placuta decat una castigata prin artificii.

Stimulare crestere naturala

Pentru a ne bucura de gene puternice si frumoase, totul este important: de la alimentatia de zi cu zi, igiena din domiciliu (pentru a preveni infectiile oculare, inclusiv pe cele cu acarieni) si pana la produsele de curatare si de hidratare a tenului, precum si cele de machiaj.
Dincolo de aceste aspecte, cresterea naturala a genelor poate fi grabita cu ajutorul produselor care hranesc si hidrateaza genele, oferindu-le un mediu confortabil de viata.
Uleiul de ricin si cel de masline, obtinute prin presare la rece, pot fi luate in calcul ca solutii naturale cu efect de stimulare a cresterii genelor. Ele trebuie aplicate pe termen lung, in asa fel incat sa nu ajunga in ochi, pentru ca sunt iritante.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

Top vanzari
RILASTIL AQUA INTENSE 72 h Gel-crema hidratanta, 40ml

RILASTIL AQUA - INTENSE este un gel-crema intensiv hidratant cu...

69,50 RON
La Roche Posay EFFACLAR Duo(+) Crema corectoare semne post acnee, 40ml

La Roche Posay EFFACLAR Duo(+) Crema corectoare anti-imperfectiuni, anti...

61,40 RON
newsletter