Movial Plus. Mai putina durere, mai multa miscare!

Publicat la: 11/04/2016

Movial Plus. Mai putina durere, mai multa miscare!

Vremea frumoasa ne imbie la miscare. Ce facem cand durerile articulare ne impiedica? Asa cum nutritia este importanta pentru mentinerea starii de sanatate, apare si necesitatea nutritiei articulatiilor noastre. Solutia optima descoperita de cercetatorii spanioli privind reducerea durerilor articulare si cresterea mobilitatii este Movial Plus, formula patentata de nutrienti pe baza de colagen hidrolizat de tip II, acid hialuronic cu greutate moleculara ridicata, extract intergral de rodie si vitamina C. Actiunea si interactiunea substantelor active din componenta sa asupra tuturor mecanismelor patologice specifice afectiunilor articulare, se potenteaza avand ca vector de actiune lichidul sinovial: crestere calitatii si vascozitatii acestuia.

Cercul benefic protectiv al articulatiilor este format din 4 compusi

Combinarea acestor 4 elemente are efect sinergic, fiecare potentand activitatea celeilalte, cu formarea unui “cerc benefic” ce va duce la blocarea cercului vicios al alementelor patologice, nu intr-un singur punct ci in patru puncte. Astfel se asigura sustinerea functiei articulare prin diminuarea durerii si prin cresterea mobilitatii articulare.

 

Aceste efecte sunt sustinute printr-o multitudine de studii clinice, in vivo si in vitro, si totodata printr-un raspuns pozitiv din partea pacientilor. Durerea, evaluata pe scala VAS, se va diminua in aproximativ 21 zile de administrare, urmand ca in 1-2 luni mobilitatea articulara sa ajunga la un nivel optim (conform scalei WOMAC), avand astfel un efect pozitiv asupra calitatii vietii pacientului. Studiile in vitro nu au evidentiat efecte toxice asupra viabilitatii celulare. Studiile in vivo au demonstrate lipsa efectelor secundare, fara reactii de supradozare, permitand o terapie de lunga durata, si totodata fara a exista interactiuni cu alte medicamente.

AFLA TOT CE AI NEVOIE SA STII DESPRE ALOE VERA

Profil de siguranta si eficienta demonstrat pentru Movial Plus 1-2 capsule/zi, in cure de 4-6 luni

• Certificarea ANAD (Agentia Nationala AntiDoping);
• Avizarea IBA si certificarea la nivel international;
• Administrarea sportivilor de la Atletico Madrid de catre medicul sportiv Villaron care a demonstrat pe langa profilul de siguranta in administrare si eficacitatea in reducerea durerii si cresterea mobilitatii in urma studiului clinic desfasurat atat pe sportivii din lotul principal cat si pe ceilalti sportivi ai clubului.

 

Categorii de persoane ce pot beneficia de Movial Plus

• Persoanele in varsta sunt cele mai predispuse din cauza uzurii articulare
• Sedentarii – de exemplu persoanele care petrec foarte mult timp la birou in aceeasi pozitie sau imobilizati din cauza diferitelor probleme de sanatate
• Sportivii de performanta si amatori

DESCOPERA PROPRIETATILE MIRACULOASE ALE LAVANDEI

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

PRODUSE DISPONIBILE

newsletter