Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Collect Point by Fan Courier - ridica-ti comanda cand vrei tu!

Collect Point by Fan Courier - ridica-ti comanda cand vrei tu!

Postat in: Noutati Spring
Data publicării: 8 iunie 2018 Ultima actualizare: 7 februarie 2023

Collect Point by FAN Courier este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în oricare dintre magazinele PayPoint Colet Expres amplasate în diverse locații din București. Aceasta optiune este ideala pentru persoanele active, care nu au posibilitatea de a fi la adresa livrarii in momentul in care vine curierul. 

Cum alegi sa ti se livreze comanda in Collect Point? 

Selectarea livrarii intr-un punct Collect Point este simpla: se adauga produsele in cosul de cumparaturi, se trece la pasul de finalizare al comenzii, se introduc datele personale, se selecteaza livrarea intr-un punct Collect Point, introduci strada ta, iti apar locatiile Collect Point din apropiere, selectezi cea mai aproape locatie dorita, si finalizezi comanda. 

Atenție! În magazinele Pay Point Colet Expres poți achita doar numerar, plata cu cardul bancar nefiind disponibilă în acest moment!

După finalizarea comenzii, magazinul online pregătește comanda, o ambalează și o predă către FAN Courier.
În termen mediu de 24 de ore, expediția ta va ajunge în magazinul Pay Point Colet Expres pe care l-ai selectat, iar tu vei primi un SMS/email (pe numărul de telefon și adresa de email completate de tine în momentul comenzii online!) ce vor conține codul unic de colectare și adresa magazinului. Nu uita cartea de identitate! Nu poți ridica expediția fără buletin și codul unic de colectare! *
Ai la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a-ți ridica expediția. După expirarea acestui termen coletul va fi returnat expeditorului.
*Păstrează în siguranță codul unic de colectare și asigură-te că nu va ajunge în posesia unor persoane neautorizate. Codul este unic și reprezintă parola care validează dreptul de a intra în posesia coletului. Dacă nu te poți deplasa personal la magazin, poți împuternici o altă persoană care să ridice coletul în locul tău, însă asigură-te că ii vei comunica acesteia codul unic și că va avea asupra sa propria carte de identitate, altfel nu va putea intra în posesia expediției!

Când te vei prezenta la magazinul Pay Point Colet Expres, reprezentantul acestuia iți va solicita actul de identitate și codul unic de colectare. Imediat ce datele sunt confirmate pe terminalul Pay Point, dacă este cazul vei achita taxele de ramburs și/sau taxele de transport pentru care vei primi în schimb o chitanță ce va rămâne în posesia ta, alături de un bon de confirmare pe care îl vei semna si îl vei returna reprezentantului magazinului.

De ce sa alegi Collect Point? 

- programul extins de lucru al magazinelor

- proximitatea și aria mare de acoperire a rețelei PayPoint

- posibilitatea de a ridica expedierea în termen de 7 zile calendaristice, în intervalele orare optime pentru client

- reducerea considerabilă a ratei de retur a comenzilor.

- evitarea situațiilor în care clientul: nu este găsit la adresa, nu poate rămâne la adresa indicată pentru a aștepta sosirea curierului, nu are banii de ramburs pregătiți, solicită o altă zi pentru livrare sau refuză expedierea din motiv de întârziere.

Informatiile din acest articol nu trebuie sa inlocuiasca consultarea unui specialist sau vizita la un medic. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop pur informativ. Concluziile sau referintele nu sunt tipice si pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori. Aceste informatii nu trebuie sa inlocuiasca un diagnostic avizat.

Top 10 produse recomandate

Articolele 1 la 4 din 9 total

Pagina