Despre noi, Spring, Farmacia la Pret Mic!

Lansat in 2016, site-ul www.springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.

Datorita succesului din online si pentru a deservi mai bine cererile clientilor, am deschis si farmacii fizice in Bucuresti (in zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului, Drumul Taberei, Alexandriei, Ghencea, Bulevardul Lacul Tei 31-33, Bulevardul Lacul Tei 75).

Scopul ce ne-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi MISIUNEA noastra: sa oferim o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor! 

Cine suntem? 

Societatea SPRING FARM SRL, cu sediul social in Bulevardul CAMIL RESSU, Nr. 6, PARTER, LOT 3, Bloc 2, Bucuresti, Sectorul 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/10919/2003, avand CUI 15655360, atribut fiscal RO, este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.springfarma.com, farmacie autorizata de Ministerul Sanatatii.

Comercializam pe site-ul nostru numai suplimente alimentare notificate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București, organizație de cercetare publică cu finanțare extrabugetară, aflată în coordonarea Ministerului Cercetării și Inovării. 

De asemenea, cosmeticele si dermatocosmeticele disponibile la Spring, Farmacia la Pret Mic sunt notificate la Cosmetic Products Notification Portal (CPNP), portal al Uniunii Europene creat pentru implementarea reglementarii (EC) No 1223/2009

Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate:

Avem o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.  
Site-ul www.springfarma.com este construit pe o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai  ales, pot plasa o comanda rapid. 
Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului.
Livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore, clientii aratandu-se foarte multumiti de aceste serviciu in comparatie cu alte magazine online asemanatoare. 

 

Cum ne puteti contacta? 

Comenzi telefonice si asistenta clienti:

 0374.471.155

        

Ne puteti scrie pe adresa de email:

[email protected]

Ne puteti gasi si in farmaciile noastre fizice: 

Bucuresti: 

Bd. Lacul Tei: Bulevardul Lacul Tei 31-33, sector 2 - vezi toate detaliile

Dristor: Bulevardul Camil Ressu, nr. 6, parter, lot 3, bloc 2, sectorul 3 - vezi toate detaliile

Baba Novac: Strada Baba Novac, nr. 11A, sector 3 -  vezi toate detaliile

Lujerului: Bulevardul Iuliu Maniu, nr.18, bloc 15 A, spatiul Nr.2, sector 6 -  vezi toate detaliile

Bd. Lacul Tei 75:  Bulevardul Lacul Tei 75, sector 2 - vezi toate detaliile


newsletter