Cum cumpar?

1. Comanda telefonica

Daca ai stablit deja care sunt produsele dorite, le poti comanda telefonic la numarul  0374.471.155. Unul din operatorii nostri va prelua comanda precum si datele necesare livrarii. Dupa confirmarea telefonica a comenzii si a pretului final de catre operatorul nostru, vei primi si un SMS cu numarul comenzii, aceasta urmand sa fie livrata in cel mai scurt timp posibil. Plata produselor comandate telefonic se face exclusiv in sistem ramburs, la primirea coletului.

 

2. Comanda online

2.1 Iti creezi un cont pe Springfarma.com sau te loghezi daca ai deja un cont activ.

cum cumpar

2.2 Adaugi produsele dorite in cosul de cumparaturi.

cum cumpar

2.3 In momentul in care ai finalizat selectia de produse poti revizui si edita cosul de cumparaturi atat in meniul desfasurat ce apare la click pe cosul de cumparaturi cat si in pagina de comanda.
Atentie! Pentru utilizatorii care nu sunt logati la acest pas, costul de livrare al produselor va fi calculat si afisat doar dupa introducerea adresei.

 

cum cumpar

2.4. Daca ai un cod promotional de discount pe care vrei sa il folosesti il poti introduce in campul special. In functie de conditiile promotiei cosul de cumparaturi va fi actualizat cu discountul aferent.

 cum cumpar

2.5. Daca nu te-ai logat in contul tau la intrarea pe site, o poti face si in pagina de comanda. Daca nu ai cont poti comanda rapid ca Oaspete, urmand sa alegi daca doresti sau nu sa iti creezi automat si un cont de client odata cu plasarea comenzii.

cum cumpar

2.6. Editezi datele privind adresa de livrare, facturarea si modalitatea de plata in pagina unica de comanda.

Adresa de livrare si datele de facturare si se pot modifica oricand ulterior din Contul de utilizator. De asemenea se pot salva mai multe date de facturare si adrese de livrare, care pot si utilizate, in functie de necesitati, la urmatoarele comenzi.

cum cumpar

cum cumpar

2.7. Finalizezi comanda

Daca ai revizuit comanda si toate detaliile acesteia sunt in regula, tot ce ramane de facut este sa citesti si sa accepti Termenii si conditiile site-ului si sa Finalizezi comanda. Ulterior vei primi un e-mail de confirmare a plasarii comenzii.

cum cumpar


newsletter