The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!
Melatonina este un hormon produs in organism de glanda pineala, aflata la nivelul creierului. Are un rol important in setarea ceasului biologic (ritmul circadian). Principalul factor care stimuleaza productia de Melatonina este intunericul, in timp ce lumina are efectul opus. Inca din 1917 exista date stiintifice despre melatonina, dar abia in anul 1995, la MIT, S.U.A., a aparut primul brevet care facea referire la utilizarea hormonului melatonina pentru somn.
Rolul melatoninei in organism Cercetarile sugereaza ca melatonina are efecte benefice asupra intregului organism, dincolo de somn: sustine buna functionare a sistemului endocrin, a sistemului imunitar si contribuie la o stare psihica buna.
Lipsa de melatonina Odata cu varsta, sau datorita medicatiei ori altor cauze functionale, ciclurile de secretie ale Melatoninei sunt dereglate, cu efecte nocive asupra sanatatii. Induce somnul natural si odihnitor. Reduce numarul de treziri nocturne, stresul, obosela si depresia. Efect antioxidant.
Melatonina cu eliberare prelungita................5 mg.
Mod de administrare Cosmopharm Premium Melatonina 5 mg:
Melatonina 5 mg: 1 capsula seara, cu 30 de minute inainte de culcare, pe cat posibil la aceeasi ora pentru a regla propriul ciclu circadian. Nu se asociaza cu stimulente (cafea, alcool, bauturi energizante), sau antidepresive (IMAO).
Melatonina 5 mg nu este recomandata in caz de sarcina sau alaptare. Consultati medicul inainte de administrare. Nu administrati Melatonina 5 mg copiilor.
Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.
Somnul este un factor foarte important pentru sanatate. Dar pentru aceasta trebuie sa indepliniti doua conditii fundamentale: timpul in care dormiti si calitatea somnului pe care il aveti in fiecare noapte. Daca calitatea somnului este adecvata, timpul necesar pentru a obtine o odihna buna poate varia de la o persoana la alta. Cu toate acestea, chiar daca este doar pentru indrumare, la varsta fiecarui individ este asociat un timp de somn specific, astfel incat sa raspunda nevoilor organismului, care este redus progresiv cu varsta.
13 septembrie 2023
Ultima actualizare:
13 septembrie 2023
In fiecare noapte organismul uman are nevoie de cel putin 7-9 ore de somn. Asta in teorie. Putem sa dormim si 10 ore, dar putem sa dormim si 5 sau 6 ore. Depinde foarte mult de fiecare organism in parte, de activitatile pe care le avem, de prezenta unor anumite afectiuni. Un somn odihnitor si suficient este extrem de important pentru sanatatea noastra si pentru starea noastra de spirit. Daca ne trezim dimineata odihniti avem si mai multa energie, suntem feriti de bolile de inima si de depresie.
Aloe vera are proprietati de hidratare a pielii, pastrand-o elastica, sanatoasa si stralucitoare. Aloe vera este perfecta pentru tenul gras, pentru ca o hraneste fara sa o incarce.
Saturatia de oxigen este unul dintre cei mai importanti indicatori pentru sanatatea ta. O saturatie scazuta poate duce la diferite complicatii si la necesitatea unei asistente medicale de urgenta sau a unei masti de oxigen. Sunt considerate normale pentru saturatia de oxigen valorile de peste 95%.
Antihistaminicele functioneaza prin oprirea unei substante numite histamina care afecteaza celulele din organism. Histamina este o substanta chimica eliberata atunci cand organismul detecteaza ceva daunator, cum ar fi o infectie.
Pielea reprezinta 16% din greutatea totala a corpului. Mai mult decat atat, in mod surprinzator, pana la 50 000 din celulele pielii mor in fiecare minut, iar aproape 50% din praful din gospodărie e format din celelule moarte ale pielii.
Vitamina D3 este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Este produsa de organism in mod natural atunci cand pielea este expusa la soare.
Psoriazisul este o afectiune dermatologica cronica - Vezi aici care sunt cauzele aparitiei, cele mai intalnite simptome si cum poti diagnostica la timp boala pentru a aplica tratamentul corect. Psoriazisul nu afecteaza organismul doar ca boala in sine, ci, din cauza manifestarilor estetice, are un...
Uleiul de cocos a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai ravnite produse cosmetice datorita calitatilor sale miraculoase, atat in ingrijirea pielii, cat si a parului.
Atunci cand vrei sa ramai gravida trebuie sa stii ca nu este de ajuns sa renunti la pastilele anticonceptionale si atat. Din pacate, mediul actual de viata a facut ca gradul de fertilitate al femeilor sa scada dramatic, iar infertilitatea sa devina o problema de sanatate la nivel mondial. Este...
Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de smochine sunt nenumarate avand in vedere ca vorbim despre un fruct deosebit de complex. Smochinele sunt bogate in substante nutritive si sustin sanatatea organismului. Beneficiile consumului de...
Acest virus este gasit in special la liliacii frugivori (liliacii care se hranesc cu fructe) si poate fi transmis la oameni prin intermediul contactului direct cu fluidele corporale infectate ale animalelor sau prin consumul de produse contaminate de la animale infectate, precum laptele de liliac...