Linex Baby, 20 plicuri

Producator:
Gama: LINEX

38,90 RON tax incl.

Disponibilitate: In stoc

Cantitate:

Comenzi telefonice: 0374.471.155

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Linex® Baby este un supliment de probiotice pentru nou-născuți și copii cu vârsta de până la 12 ani.

Conține Bifidobacterium animalis subsp.lactis, una dintre cele mai documentate specii de bacterii probiotice, cu efecte dovedite în sănătatea gastrointestinală şi funcţia imună. Bifidobacterium animalis subsp.lactis este utilizată în întreaga lume încă din 1985 fără reacţii adverse raportate. Peste 170 de studii clinice au demonstrat eficacitatea acestei tulpini.

În momentul naşterii, tubul digestiv al nou-născutului este steril. Modalitatea de naştere, fie pe cale naturală sau prin intervenţia de cezariană, influenţează compoziţia microbiotei intestinale a nou-născutului. În cazul nou-născuţilor la termen, alimentaţi la sân, tractul digestiv va fi populat în special cu bifidobacterii. În cazul copiilor care nu sunt alimentaţi natural şi care primesc diferite formule artificiale de lapte, bifidobacteriile sunt de 10 ori mai puţine, iar riscul colonizării cu specii condiţionat patogene creşte.

... Citeste mai mult

Bifidobacterium animalis subsp.lactis este una dintre primele tulpini de bacterii care se regăseşte în mod natural în flora intestinală a nou-născutului.1 Compușii care se regăsesc natural în laptele matern contribuie la dezvoltarea acestor bifidobacterii.

Compoziţia florei este instabilă în primii 3 ani de viaţă, pentru ca ulterior, după modificări repetate, să se stabilizeze prin formarea unei comunităţi bacteriene optime.

Bifidobacterium animalis subsp.lactis contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului microflorei intestinale și a bunei funcționări a acesteia la sugari și copii cu vârsta de până la 12 ani.

Un plic de Linex® Baby conține 3x109 unități formatoare de colonii.5 Bifidobacterium animalis subsp.lactis este una dintre bacteriile lactice cu statut GRAS (Recunoscute în general ca inofensive).

Linex® Baby plicuri poate fi utilizat ca adjuvant în prevenţia şi ameliorarea diareei, a distensiei abdominale și a altor manifestări digestive, fie determinate de o infecție virală sau bacteriană fie apărute în urma tratamentului cu antibiotice.5 Bifidobacterium animalis subsp.lactis este rezistentă la anumite antibiotice, reprezentând astfel un adjuvant adecvat al tratamentului diareei asociată antibioterapiei (DAA).

Administrarea bifidobacteriilor din compoziţia Linex Baby plicuri este benefică copiilor:
- cu disconfort abdominal, diaree, constipaţie, meteorism
- născuţi prin cezariană
- alimentaţi cu formulă
- care se află sub tratament cu antibiotic, pentru a preveni instalarea efectelor secundare antibioterapiei
- care au intrat în colectivitate (creşe, grădiniţe, şcoli) şi sunt expuşi agenţilor patogeni

Linex® Baby plicuri contribuie la restabilirea și menţinerea echilibrului microflorei intestinale la sugari și copii7, 8. Microflora intestinală este importantă pentru dezvoltarea sistemului imunitar și a stării generale de sănătate la copii.4

Linex® Baby este ambalat în plicuri individuale, conținutul lor putând fi adăugat sau amestecat în alimente sau băuturi (la temperatura camerei), fiind așadar bine adaptat pentru sugari copiii mici.

Se administrează 1 plic pe zi sugarilor şi copiilor cu vârste cuprinse între 0-2 ani şi 1 plic o dată sau de două ori pe zi copiilor cu vârste cuprinse între 2-12 ani.


Gama Linex Baby
Este concepută şi adaptată nevoilor specifice ale copiilor

Contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului florei intestinale

Este special formulată pentru a proteja microbiota copiilor

Tulpinile bacteriene din Linex işi menţin concentraţia şi viabilitatea până la data expirării înscrisă pe ambalaj

Nu contine gluten, gelatină sau lactoză.

Este uşor acceptată de către copii: produsele din această gamă nu au gust sau miros si nu influenţează gustul alimentelor în care sunt dizolvate


... Citeste mai putin
Produsul Linex Baby, 20 plicuri face parte din categoria Vitamine si suplimente - Vitamine si suplimente copii - Digestie usoara - Linex Baby, 20 plicuri Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Momentan nu sunt pareri. Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs?

Spune-ti parerea

Scrie o parere
Linex Baby, 20 plicuri

Linex Baby, 20 plicuri

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Probiotice

PRODUSE ASEMANATOARE CU Linex Baby, 20 plicuri

newsletter