Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr

Producator:

26,40 RON tax incl.

Disponibilitate: In curs de aprovizionare

Anunta-ma cand revine pe stoc

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Adauga la favorite

send on facebook share on facebook send product to a friend

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de acțiune asupra microorganismelor patogene, incluzând bacterii Gram pozitive și Gram negative, fungi, levuri, viruși, microbacterii și bacterii sporulate. 


Produsul Cloramina T – Sin 500 mg – comprimate a fost testat pe germenii: 1.Staphylococcus aureus; 2.Pseudomonas aeruginosa; 3.Aspergillus niger; 4.Escherichia coli; 5.Enterococcus hirae; 6. Salmonella typhimurium. Produsul s-a testat la concentrația de 10g/l, respectiv 20 comprimate la 1 l de apă și a prezentat activitate bactericidă față de tulpinile de germeni – test, la timpi de contract 15 min. și 30 min. Soluțiile de Cloramină T – Sin sunt stabile la temperaturi de până la 60 grade Celsius.

Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg conține: Cloramină T 500 mg (conținut minim în clor activ 25 %); Excipienți: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.

Comprimatele de Cloramină T – Sin 500 mg se dizolvă în apa comună, la temperatura camerei. Soluția obținută se aplică pe suprafețele de interes, apoi se lasă să acționeze pe durata recomandată, după care se clătește cu apă, astfel: - pentru dezinfecția suprafețelor tari (pereți, pavimente ) din gresie, faianță, ciment, lemn, plastic din spații private și zone de sănătate publică (spitale, cabinete medicale, săli de așteptare, localuri publice, întreprinderi din industria alimentară, laboratoare pentru preparate culinare, unități de alimentație publică, etc.) se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este maxim 30 minute. - pentru dezinfecția instalațiilor de spălare (băi, piscine, bazine de înot, rezervoare ), se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este de min. 6 ore. - pentru dezinfecția grupurilor sanitare se dizolvă câte 75 - 80 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 6 ore - pentru dezinfecția obiectelor (sticlă, porțelan, plastic, jucării, termometre, veselă) se dizolvă 10 - 20 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 60 min. - pentru dezinfecția suprafețelor din încăperile de internare a animalelor și din adăposturile pentru animale se dizolvă câte 40 - 60 comprimate / litru apă și se lasă să acționeze minim 6 ore. - pentru dezinfecția suprafețelor din clinici și dispensare veterinare, săli de necropsie se dizolvă câte 20 - 22 comprimate / litru apă – durata de acționare este de min. 30 min.. NOTĂ: Dozele prezentate sunt orientative. În condiții concrete dezinfecția este influențată de gradul de contaminare organică, temperatură, pH, materialul care trebuie dezinfectat și geometria lui.

Prezentare: 50 comprimate.

Produsul Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr face parte din categoria Dispozitive Medicale - Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr Imaginile produselor prezentate pe site pot suferi modificari efectuate de producatori. Spring, Farmacia la Pret Mic face eforturi pentru a mentine informatiile actualizate insa acestea pot avea mici diferente fata de produsele livrate. Va rugam sa ne scrieti pe adresa [email protected] in cazul in care sesizati o diferenta de ambalaj.

Parerea ta e importanta si pentru ceilalti! Ai folosit acest produs? Spune-ti parerea

Nota 
14-05-2021

Violeta

Foarte bună cloramina T- Sin 500, dezinfecteaza vesela, distruge germenii și fungii, îl poți folosi cu incredere chiar și pe piele. Recomand acest produs,pretul este mic în comparație cu cel din alte farmacii.

Nota 
21-05-2020

Recomand

Este un bun dezinfectant,fungicid si bacterocid.Personal,il folosesc dizolvat in apa in care inmoi unghiile,la pedichiura,acasa ori in salon.

Nota 
05-05-2020
Achizitie verificata

Rapid si eficient

Recomand serviciile. Foarte prompti

Scrie o parere
Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr

Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr

Ai nedumeriri sau vrei sa pui o intrebare despre acest produs? Intreaba FARMACISTUL Spring

Utilizam datele tale in scopul trimiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Dezinfectanti
Nota pentru produsul Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr 5.00/ 5 (3 voturi)

PRODUSE ASEMANATOARE CU Cloramina T-Sin 500mg x 50cpr

newsletter