Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155
Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:30 - 17:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Centuri abdominale

Cand este necesara purtarea unei centuri abdominale

Centura abdominala se adreseaza pacientilor cu hernie abdominala, persoanelor care au suferit interventii chirurgicale in zona abdominala, post partum sau in caz de eventratie. Scade riscul aparitiei posibilelor complicatii si grabeste insanatosirea.

Cum alegi centura abdominala

Atunci cand alegi o centura abdominala trebuie sa fii atent la marime si sa o asociezi cu marimea pe care o porti de exemplu la blugi sau pantaloni pentru ca ea trebuie sa fie fixa dar nu prea stramta ca sa blocheze sangele sa circule. Se recomanda purtarea de centuri abdominale cu sisteme de prindere de tip velcro, ceea ce asigura o foarte buna fixare a acesteia pe corp. In plus este bine sa optezi pentru un material care poate fi spalat.

Cum porti corect centura abdominala

Centura abdominala nu trebuie purtata tot timpul pentru ca este nevoie ca si corpul si pielea sa mai respire. Este important sa se faca sesiuni alternative de purtare a acesteia.

16 produse

Setati descendent
produse pe pagină