Pentru comenzi telefonice: 0374.471.155 | Program Call Center: Luni - Vineri, 9:00 - 18:00
Stimati clienti, datorita sarbatorilor Pascale este posibil sa apara intarzieri in livrarile coletelor. Ne cerem scuze pentru inconvenient. Paste fericit, plin de sanatate!

Masti de protectie

Ce inseamna masca de protectie TIP I sau TIP II ?

TIP I - Este un dispozitiv medical conform regulamentului UE MDR 2017/745. Ajuta la reducerea particulelor expulzate de catre purtator in mediu. Pentru protectia cailor respiratorii - este un bun mediu de preventie in imprastierea de virusuri care se transmit pe calea aerului. Mastile medicale de tip I sunt utilizate pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in epidemie sau in situatii pandemice. Pot fi folosite de catre profesionistii din domeniul medical pentru zona ambulatorie si sali de triaj.

TIP II - Este un dispozitiv medical conform regulamentului UE MDR 2017/745. Ajuta la reducerea particulelor expulzate de catre purtator in mediu. Protejeaza purtatorii de a fi stropiti cu fluide corporale si previne transmiterea acestor fluide de la personalul medical la pacient. Mastile medicale de tip II sunt destinate in principal utilizarii de catre profesionistii din domeniul medical, in cabinete medicale, sali de triaj, cabinete dentare sau alte setari medicale cu cerinte similare.

9 produse

Setati descendent
produse pe pagină